151

karuselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
25.11.2020

Aleksi Anttalainen ja TPS kahden vuoden jatkosopimukseen 

”Turkulaisena pelaajana TPS-paidan kantaminen on minulle kunnia-asia.” 

 50591070581_840efaed85_k.jpg

Turun Palloseura ja puolustaja Aleksi Anttalainen ovat solmineet kahden vuoden jatkosopimuksen. 21-vuotias turkulaispelaaja nähdään TPS:n takalinjoilla täten ainakin kevääseen 2023 saakka. 

Turussa syntynyt ja TPS:n junioripolun kautta edustusjoukkueeseen noussut Anttalainen on kuulunut tällä kaudella turkulaisjoukkueen vakiopuolustajiin, jonka myötä jatkosopimus on enemmän kuin ansaittu. 

– Tuntuu mahtavalta jatkaa TPS:n paidassa ja olla mukana rakentamassa uutta aikakautta. Turkulaisena pelaajana TPS-paidan kantaminen on minulle kunnia-asia, viestittää Anttalainen tuntojaan. 

TPS:n pelaajakoordinaattori Tomi Kallio tuo puolestaan esiin Anttalaisen kehityskaarta ja lisäarvoa TPS:n kokoonpanoon pelaajana, joka lyö kaukalossa kaiken likoon illasta ja päivästä toiseen. 

– Olemme erittäin iloisia, että TPS:n oma kasvatti jatkaa meillä seuraavat kaksi kautta. ”Allu” on mennyt eteenpäin alkukauden aikana ja uskomme hänen kehityksensä jatkuvan samaan suuntaan tulevina vuosina, kertoo Kallio. 

– Anttalaisen vahvuudet ovat loistava luistelu ja kova kamppailupelaaminen, joille on käyttöä tämän päivän jääkiekossa, jatkaa Kallio.