281

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - HPK TI 2.2. 18:30
7.1.2020

A-nuoret ylemmässä loppusarjassa

”Siihen uskotaan, että parin vuoden tauon jälkeen täällä pelataan pudotuspelejä”

49170378477_c815af3c70_k.jpg

Turun Palloseuran A-junioreiden kausi jatkuu Nuorten SM-liigan ylemmässä loppusarjassa. Kymmenen joukkueen sarjassa Palloseura majailee seitsemännellä sijalla ja metsästää suoraa puolivälieräpaikkaa. Joukkueen valmentaja Anatoli Bogdanov suuntaa vuodenvaihteen jälkeisiin kamppailuihin odottavaisin mielin.

– Ylemmässä loppusarjassa on nyt kymmenen joukkuetta ja kuusi parasta pääsee suoraan puolivälierävaiheeseen. Sijoilla seitsemän, kahdeksan ja yhdeksän olevat joukkueet pelaavat villikorttikierroksella yhdessä alemman loppusarjan voittajan kanssa. Villikorttikierroksen jälkeen kahdeksan joukkuetta kamppailee mestaruudesta, summasi Bogdanov tulevaa otteluohjelmaa.

– Asetelma on hyvä ja ennen kaikkea parempi kuin vuosi sitten. Olemme sarjan seitsemännellä sijalla, mutta vielä on kuitenkin 16 ottelua jäljellä. Vahvasti siihen uskotaan, että parin vuoden tauon jälkeen täällä pelataan pudotuspelejä, jatkoi Bogdanov.

Nuorten pelaajien esiinmarssi liigamiehistöön on ollut väkevä ja yksilöiden kehitys on näytellyt suurta roolia kuluvalla kaudella. TPS:n valmennus onkin tyytyväinen jo tähänastiseen tarinaan, mutta uskoo että lisää kirjoitetaan vielä, kun pudotuspelit alkavat.

– Pudotuspelit ovat erittäin hieno juttu ja sellainen konkreettinen palkinto hyvin menneestä kaudesta. Yksilöiden kehitys on ollut tämän kauden keskiössä ja olemme pystyneetkin kirjoittamaan jo hienoja tarinoita. Etunenässä tietenkin pelaajat, jotka ovat nousseet liigajoukkueen miehistöön, sekä maajoukkueiden mukaan. On hienoa, miten olemme pystyneet auttamaan nuoria pelaajia menemään eteenpäin kohti unelmia, linjasi Bogdanov.

TPS:n A-nuoret kohtaavat keskiviikkona Gatorade Centerissä Porin Ässät. Porilaiset majailevat kaksi sijaa Palloseuraa ylempänä ja luvassa on varmasti erittäin tiukka kamppailu. Ottelussa onkin jo pientä playoff-tunnelmaa, sillä tällä viikolla joukkueet kohtaavat kaksi kertaa. Perjantaina TPS matkustaa Isomäkeen Ässien vieraaksi.

– Ässät on äärimmäisen hyvin valmennettu joukkue, ja he pelaavat taktisesti erittäin viisaasti. Vahvasti kamppaileva ryhmä ja varmasti tulee tiukka kamppailu heitä vastaan. Kova mittari meille ja tällä kaudella olemme heidät vain kerran pystyneet voittamaan. Mielenkiintoinen koitos luvassa, tuumaili valmentaja Anatoli Bogdanov.

Keskiviikkona 8.1. TPS-Ässät kello 18.30 Gatorade Centerissä