171

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - Sport KE 20.1. 18:30
2.3.2020

A-nuoret kohti kevään tärkeimpiä pelejä

TPS:n A-nuoret pelaavat pudotuspelien ensimmäisen ottelun perjantaina Gatorade Centerissä!

49599371708_a6ddb00cb6_k.jpg

Turun Palloseuran A-nuorilla on jäljellä yksi sarjaottelu ennen pudotuspelejä. Tiistaina 3. päivä maaliskuuta A-nuoret kohtaavat Hämeenlinnan Pallokerhon Gatorade Centerin kirkkaissa valoissa. Ottelu on voittajien -vaiheen viimeinen ja Palloseura tulee lähtemään pudotuspeleihin varmasti sarjataulukon kahdeksannelta sijalta.

Mustavalkoisten ollessa 75 pisteessä ennen tiistai-illan HPK-ottelua, on lopullinen sijoitus runkosarjassa sinetöity. Perjantaina alkavalla pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella TPS saa vastaansa joko Mikkelin Jukurit tai Jyväskylän JYPin. Vastustaja riippuu Jukurien ja JYPin keskinäisestä ottelusta, joka pelataan keskiviikkona. TPS:n ollessa sijalla kahdeksan, on Palloseura oikeutettu kotietuun.

– Hienoa että Turussa pelataan taas kahden vuoden tauon jälkeen A-junioreiden pudotuspelejä. Tämä on meille hieno mahdollisuus ja kauden yksi suurimmista tavoitteista, tuumaili A-nuorten päävalmentaja Hermanni Vidman tulevasta playoff-rupeamasta.

– Valmistautuminen on hieman haastavaa, kun ei vielä tiedetä, että kumman joukkueen kohtaamme perjantaina. Kevään kamppailuissa ei helppoja pelejä tule, joten vastustajalla ei ole niin väliä. Joukkueiden voimasuhteet voivat myös muuttua, mutta kaikkeen pitää pystyä vastaamaan, jatkoi Vidman.

Perjantaina 6. päivä maaliskuuta pudotuspelit pyörähtävät käyntiin kello 13.00 Gatorade Centerissä! Ottelu pelataan poikkeuksellisen aikaisin, sillä kello 18.30 miesten edustusjoukkue kohtaa Lappeenrannan SaiPan.