011

karuselli_kausikortti21-22.jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_jaaexpot.jpegkaruselli_hunajacast[909].jpgkaruselli_kumppani.jpeg
11.9.2020

3v3 Super Series keskeytettiin

Helsingin 3v3 Super Series -turnaus päättyi ennen aikojaan.

50254085347_bcadecac98_k.jpg

Turun Palloseuran harjoitusottelut jatkuivat perjantai-iltana Helsingissä 3v3 Super Series -tapahtuman merkeissä. Perjantain turnaus oli kolmella kolmea vastaan pelattavan tapahtuman viimeinen ja ratkaiseva. Palloseuralla oli turnauksessa luvassa yksi sarjaottelu ennen mahdollisia pudotuspelejä.

Turnaus aikataulu koki muutoksia jo ennen turnauksen avausottelua. Helsingin IFK:n ja Oulun Kärppien välistä kamppailua jouduttiin siirtämään jäädytysputkiston rikkouduttua. Maalia kiinnitettäessä pora meni liian syvälle ja aiheutti toimenpiteitä vaativia ratkaisuja. Kenttämiehet tekivät kaikkensa saadakseen jään kuntoon, jotta pelit saataisiin pelattua. 

Otteluohjelman venyessä ja jään ollessa edelleen pelikelvoton, ratkaisuja oli pakko tehdä. TPS:n ottelu siirrettiin Helsingin harjoitusjäähalliin. HIFK:n ja Kärppien välinen ottelu selvitettiin voittomaalikilpailulla. Palloseuran ja Tampereen Ilveksen välinen ottelu pelattiin harjoitusjäähallin puolella 3v3 Super Series -turnauksen sääntöjen mukaisesti.

Pitkän odottelun jälkeen TPS-Ilves -ottelu saatiin käyntiin. Kamppailun ensimmäisen maalin iski tamperelaisten Arttu Ruotsalainen. Ilveksen johdossa ei kauaa kuitenkaan ehditty mennä, sillä Juuso Pärssinen tasoitti tilanteen ajassa 5.29. Ensimmäisessä erässä ei nähty enempää maaleja ja erätauolle siirryttiin 1–1 -tasatilanteessa. 

Toisen kymmenminuuttisen aikana nähtiin yhteensä kolme osumaa. Toisen erän ensimmäisestä maalista vastasi niin ikään Arttu Ruotsalainen. Osuma syntyi rangaistuslaukauksesta. Toisesta maalista ehti kulua kolme ja puoli minuuttia ja Ilves osui kolmannen kerran.

Puolustaja Eemil Viro onnistui iskemään Palloseuran maalin päähän vielä ennen summerin soittoa, mutta aika tiimalasissa kävi auttamattomasti loppuun. TPS ei onnistunut tasoittamaan kamppailua ja loppulukemiksi kirjattiin 3–2. Tappiollisen tuloksen takia mustavalkoiset jäivät pudotuspelien ulkopuolelle, kolmen pisteen voittojen ratkaistessa jatkopaikat tasapisteissä. 

Helsingin 3v3 Super Series -turnauksessa ei kuitenkaan jatkopelejä pelattu. Jäätä ei saatu kuntoon ja turnaus peruttiin yhteisellä päätöksellä.