Aarne Talvitie vahvistamaan TPS:n hyökkäystä

Nuorten maailmanmestari kiekkoilee tulevalla kaudella Turun Palloseurassa

TPS on solminut kahden vuoden pelaajasopimuksen hyökkääjä Aarne Talvitien, 24, kanssa. Sopimus astuu voimaan ensimmäinen heinäkuuta. Espoossa syntynyt Talvitie siirtyy Seuraan New Jersey Devilsin organisaatiosta.

180-senttinen ja 91-kiloinen Talvitie oli voittamassa 2019 U20 maailmanmestaruutta. Talvitie on pelannut viime vuodet Yhdysvalloissa, edustaen Penn State Universitya, Binghamton Devilsiä sekä viimeiseksi Utica Cometsia.

”Tosi hyvillä fiiliksillä Turkuun! Ei ole tullut pariin vuoteen Suomessa pelattua kiekkoa. Turussa on aina ollut hyvä meininki, mitä tulee liigalätkään. Ja tiedän, että on kovia pelaajia pelaamassa ja kaikki pelin ympärilläkin hoituu tiptop,” Talvitie kertoo.

Talvitie kertoo oppineensa Yhdysvalloissa paljon. Aluksi hän opiskeli ja pelasi yliopistossa ja pääsi tämän jälkeen pelaamaan pari kautta AHL-jääkiekkoa. Talvitie kertoo oppineensa erityisesti nopeasta pelistä ja pelaamisesta hyviä pelaajia vastaan.

”TPS on aina ollut niitä isoja ja hyviä seuroja Suomessa. Moni pelaaja on kehittynyt paljon Turussa ja näen, että itsekään en ole vielä kehittynyt sellaiseksi pelaajaksi minkälainen haluan olla. Näen TPS:n hyvänä paikkana kehittyä,” Talvitie päättää.

Pelaajasopimuksen yhteydessä TPS lanseeraa yhteistyön Avisin kanssa.

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit