A-nuoret ylemmässä loppusarjassa

”Arki on pidettävä hyvänä ja pitää tehdä paljon töitä, että pystymme taistelemaan voitoista joka ilta!”

Turun Palloseuran A-nuoret taistelivat tiensä ylempään loppusarjaan, ja taistelu kohti kevään kovia pelejä käy kuumana. Tiukka pelitahti ja pelaajavaihdokset toivat oman mausteensa joukkueen arkeen, mutta paikka ylemmässä loppusarjassa kävi toteen ja pelit sen kuin kovenevat!

– Syksy oli rankka, kun lyhyeen aikaan pelattiin paljon pelejä. Minimitavoite oli ylempi loppusarja ja pääsimme tavoitteeseen! Toden teolla saamme tehdä töitä, sillä pelit vain kovenevat kevättä kohden mennessä, kiteyttää päävalmentaja Hermanni Vidman.

Alkusarjan pisteet jäivät voimaan ylempään jatkosarjaan lähdettäessä ja tällä hetkellä mustavalkoiset pitävät hallussaan sarjataulukon seitsemättä sijaa. Ylempää loppusarjaa on takana jo kaksi ottelua ja kokonaisuudessaan pisteitä 21 ottelusta on kertynyt 37. Sarjan piikkipaikalla 48 pisteen voimin on tulevan lauantain vastustaja Porin Ässät.

Palloseuran U20 SM-sarja -joukkue suuntaa seuraavaksi Satakuntaan missä joukkue kohtaa torstaina Rauman Lukon ja lauantaina vuorossa on sarjakärki Ässät. Turkualaiset lähtevät kamppailuihin allaan kaksi tiukkaa tappiota ylemmän loppusarjan ensimmäisistä otteluista.

– Tietenkin tunnelmat ovat odottavat, kun pelit muuttuvat ja panokset kovenevat. Arki on pidettävä hyvänä ja pitää tehdä paljon töitä, että pystymme taistelemaan voitoista joka ilta, jatkaa Vidman.

Alkusarjassa Palloseuran A-nuorten maalivahti Emil Vuorio keräsi maalivahdeista eniten peliaikaa ja 18 ottelusta voittoja kertyi 11. Nuori maalivahti oli maalivahtien voittotilaston kärkinimi!

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit