karuselli_kunonaika.jpgkaruselli_tps_shop.jpg

Ravintolapalvelut

Katsomoravintola (K-18)

Katsomoravintolassa pääset kokemaan unohtumattoman matsielämyksen hallin parhailla paikoilla. Lipun voi ostaa myös sisältäen Tex Mex -buffetin. Lippuun mahdollisesti sisältyvän ruuan voi nauttia ravintola Delissä tai noutaa sieltä katsomoravintolaan omalle paikalle. Ruoka on tarjolla ovien aukeamisesta toisen erän alkuun asti. Katso Tex Mex -buffetin menu täältä. Mobiilisovellus Yonottoman kautta tilaat näppärästi myös muut juomat suoraan omalle paikallesi. Lataa Yonoton Gatorade Centerin nettisivujen kautta.

Yrityksille myynnissä myös neljän hengen pöytiä. Täytäthän alla olevan lomakkeen niin olemme sinuun yhteydessä.

Voit päivittää jo ostetun lippusi ja kausikorttisi katsomoravintolaan maksamalla upgreidausmaksun 5 € (HIFK, Tappara, Lukko ja Kärpät -peleissä +8€).

katsomoravintola


Aura Premium Lounge

Gatorade Centerin ylellisin ravintola tarjoaa paikat ruokailuun noin 200 hengelle sekä suoran näkymän areenatasolle lähes joka pöydästä. Liigaotteluissa tarjolla on TPS:n omien huippukokkien suunnittelema kolmen ruokalajin menu. Vain pöytävarauksella. Pöytävarauksia voit tiedustella HC TPS:n myynniltä. Ravintola aukeaa 1,5 tuntia ennen ottelun alkua.

aura4.jpg


Business Club

Ravintola Business Club palvelee HC TPS:n peleissä klubilipun omaavia katsojia. Ravintolassa tarjotaan päivällinen sekä jääkiekkoaiheista ohjelmaa ja haastatteluja. Klubilippuja voi tiedustella TPS:n myynnistä. Ravintola aukeaa 1,5 tuntia ennen ottelun alkua.

Sky Bar

Tyylikkäässä Sky Barissa on tarjolla herkullinen buffet-päivällinen joka pelissä ennakkovarauksesta alkaen 1,5 tuntia ennen pelin alkua. Voit saapua yksin, kaksin tai myös suuremman ryhmän kanssa. Lasiseinin ympäröidyn ravintolan baari on avoinna pelin alusta lähtien yläkerran ollessa avoinna. A-oikeudet. 

Aitioruokailu

Aitiot ovat anniskelualuetta ja niiden perusvarustukseen kuuluu usein juomia sekä pientä suolaista ja makeaa, jotka veloitetaan kulutuksen mukaan. Aitioiden ruokatilaukset tulee tehdä vähintään kolme (3) arkipäivää ennen tilaisuutta. 

Gatorade Centerin vuokra-aitioiden tarjoilut hoitaa Turku Live. Lisätietoja aitioista antaa Sirpa Tuomela: sirpa.tuomela@tps.fi

Tutustu aitiomenuun täältä

Aitiomenu

Täytä lomake, niin otamme sinuun yhteyttä:

Voit ottaa myös suoraan yhteyttä myyntiimme p. 029 323 1922 (palveluaika arkisin klo 9.00-17.00)

Yhteydenotot sähköpostilla tapahtuvat myyjämme Sirpa Tuomelan kautta sirpa.tuomela@tps.fi


 

Captcha-koodi

Napsauta kuvaa nähdäksesi toisen captcha koodin.