011

karuselli_kausikortti21-22.jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_jaaexpot.jpegkaruselli_hunajacast[909].jpgkaruselli_kumppani.jpeg
3.9.2018

NÄLKÄISILLE

Katsomoravintola (K-18)

Katsomoravintolassa pääset kokemaan unohtumattoman matsielämyksen hallin parhailla paikoilla. Katsomoravintola sijaitsee hallin toisessa päässä sisältäen kuusi katsomolohkoa (A1, C4 ja kaikki D-katsomot).

Lipun voi myös ostaa sisältäen buffetin, tai ostaa sen erikseen paikanpäältä. Lippuun mahdollisesti sisältyvän ruuan voi nauttia joko ravintola Delissä tai noutaa sieltä katsomoravintolaan omalle paikalle. Ruoka on tarjoilla ovien aukeamisesta toisen erän alkuun asti. Lokakuun aikana ravintolassa on tarjolla herkullinen Oktober fest -buffetti. Marraskuusta eteenpäin tarjolla makoisa Tex Mex -buffetti. A-oikeudet.

Gatorade Centerin oman mobiilisovelluksen avulla tilaat näppärästi myös juomat omalle paikallesi. Lataa sovellus matkapuhelimeesi App Storesta tai Google Play Kaupasta.

Yrityksille myynnissä myös neljän hengen pöytiä. Varaukset ja tiedustelut myynti@tps.fi.

Lokakuun ajan buffetissa Oktoberfest-menu.

Tex Mex -buffet ravintola Delissä: 

Vehnä tortillat (L)
Riisi (L,G)
Nachoja 

Tulinen jauheliha-papukastike (L,G)
Broiler fajitaskastike (L,G)
Chilillä maustettu papu-soijakastike (L,G)

Salsakastike (L,G)
Juustokastike
Crème fraîche (L,G)

Kurkku
Tomaatti
Vihersalaatti
Jalapenot
Coleslawi (L,G)

Tex Mex -buffetin hinta erikseen ostettuna on 15 €, Seurajuoman kanssa 20 €.

deli.jpg

 

Hockey Burger (C-katsomon takana)

Hockey Burgerin itsepalvelulinjastosta kerään nopeasti koko perheen Burger-eväät isoon tai pieneen nälkään. Valikoimassa myös oluet sekä siiderit. Hockey Burgerin vitriinissä saatavilla myös muun muassa raikkaat salaatit sekä tuoreet bagelit.

Gatorade Centerin oman mobiilisovelluksen avulla tilaat näppärästi myös juomat omalle paikallesi. Lataa sovellus matkapuhelimeesi App Storesta tai Google Play Kaupasta.

burger.jpg


Kioskit

Kioskeja löydät ympäri hallia. Kioskeilla on saatavilla perinteiset jäähalliherkut aina nakkimukista hot dogiin. Lisäksi myynnissä kahvia, teetä, virvoitusjuomia sekä makeisia.

Tutustu myös Atrian Crispy Chicken – kioskiin A3-katsomon takana!

kioskit.jpg


Kahvila Paakelssi (5. kerroksen etuaula) - Erikoisruokavaliot

Kahvila Paakelsissa myynnissä suolaista purtavaa sekä makeita leivoksia, kuten Leipomo Rostenin herkulliset munkit. Juomaksi on mahdollista ostaa muun muassa erikoiskahveja, teetä ja virvoitusjuomia. Kahvila Paakelsista löydät myös hallin gluteenittomat ja kasvisruokavaliolle sopivat herkut.

munkit.jpg

 

Tarkemmat kuvaukset ja lisätiedot ravintoloista Gatorade Centerin kotisivuilla.