karuselli_kunonaika.jpgkaruselli_tps_shop.jpg
3.9.2018

JANOISILLE

seurajuoma

Katsomoravintola (K-18)

Katsomoravintolassa pääset kokemaan unohtumattoman matsielämyksen hallin parhailla paikoilla. Lipun voi ostaa myös sisältäen Tex Mex -buffetin. Katso Tex Mex -buffetin menu täältä. Mobiilisovellus Yonottoman kautta tilaat näppärästi juomat suoraan omalle paikallesi. Lataa Yonoton Gatorade Centerin nettisivujen kautta.

Voit päivittää jo ostetun lippusi ja kausikorttisi katsomoravintolaan maksamalla lippujen erotuksen.

Sport Bar (A5-katsomon takana)

Sport Bar on urheilun ystävän mekka. Ravintolan isot screenit takaavat, että pelissä pysyy mukana myös ravintolassa istuessaan. Vältä jonotus ja käytä mobiilisovellus Yonotonta! Sovelluksen kautta saat tilattua juomat etukäteen Sport Barin Yonottoman pikatiskille. Tilaa, maksa, nouda ja nauti! A-oikeudet.

Deli (A1-katsomon takana)

Delissä pääset nauttimaan juomien lisäksi myös Tex Mex -buffetin etukäteen ostetulla ruuan sisältävällä katsomoravintolan pääsylipulla. Tex Mex -buffetin voit ostaa myös paikan päältäja buffet on tarjolla toisen erän alkuun asti. Katso menu täältä.

Hall of Fame Bar (B-katsomon takana)

Kaikille avoin Hall of Fame pitää sisällään A-oikeuksin varustetun baarin sekä kaksi pikaruokakioskia. Kioskeissa tarjolla maukkaat Wilhelm-grillimakkarat ja muut tutut sekä uudet kioskituotteet.

Bistro Metropol (B-katsomon takana)

Tunnelmallinen ravintola Hall of Famen ja Hockey Burgerin välissä. Sopii erinomaisesti asiakastilaisuuksiin tai illanviettoon. A-oikeudet.

Mal's Corner (C3-katsomon takana)

Täysin uudistettu ravintola Mal's Corner on nimetty kiekkolegenda Mal Davisin mukaan. Täällä pääset nauttimaan juoman tunnelmallisessa ja rauhallisessa ympäristössä.

Gigantti Klubi

Gigantti Klubi eli Kurvi, kuten monet vielä sen tuntevat, on perinteinen katsomoravintola kiekkofaneille. Katsomoravintolan yläpuolelle sijoittuvassa ravintolassa on anniskeluoikeudet myös istumapaikoilla. Gigantti Klubille saat tilattua maistuvat burgerit Yonottoman palvelun kautta.

Lataa Yonoton Gatorade Centerin nettisivujen kautta.

Sky Bar

Tyylikkääseen Sky Bariin voit saapua yksin, kaksin tai ennakkovarauksesta myös suuremman ryhmän kanssa. Lasiseinin ympäröidyn ravintolan baari on avoinna pelin alusta lähtien yläkerran ollessa avoinna. A-oikeudet.

Tarkemmat kuvaukset ja lisätiedot ravintoloista Gatorade Centerin kotisivuilla. 

 

popcorn

 

Täytä lomake, niin otamme sinuun yhteyttä:

Voit ottaa myös suoraan yhteyttä myyntiimme p. 029 323 1922 (palveluaika arkisin klo 9.00-17.00)

Yhteydenotot sähköpostilla tapahtuvat myyjämme Sirpa Tuomelan kautta sirpa.tuomela@tps.fi


 

Captcha-koodi

Napsauta kuvaa nähdäksesi toisen captcha koodin.