011

karuselli_kausikortti21-22.jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_jaaexpot.jpegkaruselli_hunajacast[909].jpgkaruselli_kumppani.jpeg
3.9.2018

JANOISILLE

seurajuoma

Katsomoravintola (K-18)

Katsomoravintolassa pääset kokemaan unohtumattoman matsielämyksen hallin parhailla paikoilla. Katsomoravintola sijaitsee hallin toisessa päässä sisältäen kuusi katsomolohkoa (A1, C4 ja kaikki D-katsomot).

Lipun voi myös ostaa sisältäen buffetin. Lippuun mahdollisesti sisältyvän ruuan voi nauttia joko ravintola Delissä tai noutaa sieltä katsomoravintolaan omalle paikalle. Ruoka on tarjoilla ovien aukeamisesta toisen erän alkuun asti. Lokakuun aikana ravintolassa on tarjolla herkullinen Oktober fest -buffet. Marraskuusta eteenpäin tarjolla makoisa Tex Mex -buffetti. A-oikeudet.

Gatorade Centerin oman mobiilisovelluksen avulla tilaat näppärästi myös juomat omalle paikallesi. Lataa sovellus matkapuhelimeesi App Storesta tai Google Play Kaupasta.

Yrityksille myynnissä myös neljän hengen pöytiä. Varaukset ja tiedustelut myynti@tps.fi.

Sport Bar (A5-katsomon takana)

Sport Bar on urheilun ystävän mekka. Ravintolan isot screenit takaavat, että pelissä pysyy mukana myös ravintolassa istuessaan. A-oikeudet.

Deli (A1-katsomon takana)

Delissä pääset nauttimaan kylmien juomien lisäksi myös herkullisen buffetin antimista. Buffetin voit ostaa joko etukäteen katsomoravintolan pääsylipun yhteyteen, tai paikan päältä. Buffet on tarjolla toisen erän alkuun asti. Katso menu täältä. A-oikeudet. Katso menu täältä.

Hall of Fame Bar (B-katsomon takana)

Hall of Fame Barissa A-oikeuksin varustettu baari sekä kaksi pikaruokakioskia. Kioskeissa tarjolla Wilhelm-grillimakkarat sekä muut perinteiset kioskituotteet nakkimukista lihikseen.

Bistro Metropol (B-katsomon takana)

Tunnelmallinen Bistro Metropol sijaitsee Hall of Famen ja Hockey Burgerin välissä. Bar Metropol sopii erinomaisesti asiakastilaisuuksiin tai illanviettoon. A-oikeudet.

Mal's Corner (C3-katsomon takana)

Mal’s Corner on nimetty kuuluisan kiekkolegendan Mal Davisin mukaan. Tunnelmallinen ja rauhallinen ympäristö takaa kylmän huurteisen maistuvan entistäkin paremmalta. A-oikeudet.

Gigantti Klubi

Gigantti Klubi, eli Kurvi, jona monet sen vielä tuntevat, on perinteinen katsomoravintola kiekkofaneille. Katsomoravintolan yläpuolelle sijoittuvassa ravintolassa on anniskeluoikeudet myös istumapaikoilla.

Gigantti Klubille saat tilattua maistuvat burgerit Gatorade Centerin sovelluksen kautta. Lataa sovellus matkapuhelimeesi App Storesta tai Google Play Kaupasta.

Sky Bar

Tyylikäs Sky Bar sijaitsee yläkatsomokerroksessa E7-katsomon vieressä. Sky Barissa on tarjolla herkullinen buffet-päivällinen joka pelissä ennakkovarauksesta alkaen 1,5 tuntia ennen pelin alkua. Voit saapua yksin, kaksin tai myös suuremman ryhmän kanssa. Lasiseinin ympäröidyn ravintolan baari on avoinna pelin alusta lähtien yläkerran ollessa avoinna. A-oikeudet. 

Sky Barin voit myös varata yksityistilaisuuksiin.

Ennakkovaraukset ja lisätiedot myynti@tps.fi.

Tarkemmat kuvaukset ja lisätiedot ravintoloista Gatorade Centerin kotisivuilla. 

 

popcorn

 

Täytä lomake, niin otamme sinuun yhteyttä:

Voit ottaa myös suoraan yhteyttä myyntiimme p. 029 323 1922 (palveluaika arkisin klo 9.00-17.00)

Yhteydenotot sähköpostilla myynti@tps.fi.

Delissä pääset nauttimaan kylmien juomien lisäksi myös herkullisen buffetin antimista. Buffetin voit ostaa joko etukäteen katsomoravintolan pääsylipun yhteyteen, tai paikan päältä. Buffet on tarjolla toisen erän alkuun asti. Katso menu täältä. A-oikeudet.

 


 

Captcha-koodi

Napsauta kuvaa nähdäksesi toisen captcha koodin.