Zugin kova ilta odottaa

TPS hamuaa tuliaispisteitä Turkuun lohkokärjen kotiareenalla.

Turun Palloseuran lauantai-iltaan on luvassa kovaa haastetta, mutta ennen kaikkea ja erityisesti hienoja mahdollisuuksia, kun TPS vierailee sveitsiläisen EV Zugin vieraana Mestarien Liigan B-lohkon neljännellä ottelukierroksella.

TPS suuntaa ehtooseen Ljubljanan illasta napatun kolmen pisteen voiton jälkimaku suupielissä, mutta Zugia varten Seura tarvitsee myös uusia makuhermoja kutkuttavia elementtejä – niin sanottuja voittavia asioita.

Otteluun oman rapean lisämausteensa tuo se fakta, että lohkon saksalaisryhmä Wolfsburg raapi torstaina pisteen Sveitsin jättiläisen vieraana.

Tämä tarkoittaa sitä, että lohkon jatkopaikan suhteen myös Seuralle olisi suotavaa kuoria illan taistosta muutakin tuliaista Turkuun kuin kovan ottelun muistijälki.

Eetu Anttila aloittaa tänään TPS:n maalilla.

Myös Tyler Steenbergen nousee kokoonpanossa suurepaan rooliin, korvaten hyökkäyspaletissa Kalle Väisäsen.

– Hieno mahdollisuus meille kaiken kaikkiaan. Lähdetään haastamaan Zugia rohkeasti ja luonnollisesti asioita paremmin tehden kuin viime sunnuntain edellisessä kohtaamisessa Turussa, linjaa TPS-hyökkääjä Lauri Korpikoski.

– Kaikki tiedostaa kyllä sen mitä meillä on illalla edessä. Wolfsburg otti Zugilta pisteen ja me koitamme laittaa vieläkin paremmaksi. Tarvitaan tylyä ja yhtenäistä tekemistä, jatkaa Korpikoski.

Zugin CHL-näytelmä käynnistyy tänään klo 20.45.

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit