Yleisön eteen Vaasassa

Sport isännöi Palloseuraa viikonlopun ensimmäisessä näytöksessä.

Turun Palloseura runkosarja jatkuu perjantai-iltana Vaasan Sportin vieraana. Kotkapaitoja vastaan käytävä taistelu on ensimmäinen back-to-back -hengessä pelattavista otteluista. Huomenna lauantaina joukkueet kohtaavat heti uudelleen Gatorade Centerissä.

Jussi Ahokkaan johtama Palloseura lähtee Kuparisaaressa jatkamaan hyviä otteita. Voittoputki on tällä hetkellä viiden ottelun mittainen ja Sportin kustannuksella saraketta on tarkoitus jatkaa. Mustavalkoiset pääsevät perjantai-iltaan allaan nollaus Tampereen Ilveksestä. Viikon ensimmäisessä pistetaistossa tupsukorvat kaatuivat Nokia Arenalla lukemin 0–3.

Vierailu on kauden toinen Vaasan Sähkö Areenalle ja viimeksi tulos oli tappiollinen. Noin kuukausi sitten pelatussa ottelussa vaasalaiset pitivät pisteet numeroin 3–1. Tammikuun 29. päivä käyty mittelö pelattiin tyhjille katsomoille, mutta tänään tunnelmaa ei varmasti puutu, sillä kannattajat ovat tervetulleita.

Kotijoukkue Sport luistelee kotikaukaloon sarjataulukon 12. sijalta. Kävi ottelussa miten tahansa, ei joukkueen sijoitus tule muuttumaan. Edellä olevaan Lahden Pelicansiin matkaa on 11 pistettä ja Porin Ässät tulee perässä 14 pisteen päässä. Palloseuralla sen sijaan jokaisen pisteen merkitys on elintärkeä, sillä kuudennella sijalla molemmin puolin on joukkueita pisteen päässä.

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit