Vuoden viimeiset pisteet jaossa

Jään pitäisi olla kunnossa, mutta Porin perjantai-illassa voi tapahtua mitä vain!

Seura iskee kalenterivuoden viimeiseen koitokseen Porin Isomäessä. West Areenalla kiekko tippuu jäähän totutusti perjantaihin kuuluen kello 18.30 ja tietenkin vain täyden pisteen voitto kelpaa kalenterivuoden viimeisestä taistosta! Jään pitäisi olla kunnossa, mutta Porin perjantai-illassa voi tapahtua mitä vain!

Jussi Ahokas yhdessä valmennusryhmänsä kanssa ei lähde tekemään muutoksia kokoonpanoon sitten keskiviikon KalPa-ottelun. Ketjukoostumukset pysyvät ennallaan ja Lassi Lehtinen jatkaa mustavalkoisten tolppien välissä, vaikka tuloksena oli 1–2 -tappio savolaisille. Palloseuran kultakypärää Porin pimenevässä perjantaissa kantaa Lauri Korpikoski!

Keskiviikkoiltaisen tappion myötä katkesi Seuran kolmen ottelun mittainen voittoputki. Saldo viimeisistä otteluista on erittäin mairitteleva, toisin kuin illan kotijoukkueella. Ässät isännöi perjantai-iltaa kolme peräkkäistä tappiota harteillaan ja viimeksi eilen joukkue koki tylyn 5–0-tappion Jyväskylässä. Kahteen viimeiseen taistoon patapaidat ovat tehneet kolme maalia, mutta oma verkko on soinut 11 kertaa.

Loukkaantuneet/sairastuneet:

Aarne Intonen (1vko)
Tyler Steenbergen (4kk)

HC TPS tiedottaa runkosarjan aikana loukkaantumisista pääsääntöisesti ottelupäivänä kokoonpanon julkistuksen yhteydessä. Liigan, pelaajayhdistyksen ja tietosuojavaltuutetun yhdessä laatimien sääntöjen mukaisesti pelaajien terveyteen liittyviä tietoja ei kerrota julkisuuteen. Pelaajien poissaoloista kerrotaan sen hetken arvioitu toipumisaika. Arvio saattaa muuttua toipumisaikana ja kulloinkin ilmoitetaan sen hetkinen tilanne.

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit