Vuoden viimeinen

Palloseura isännöi Porin Ässiä vuoden viimeisessä ottelussa.

Runkosarja on edennyt yli puolivälin ja edessä on runkosarjan viimeinen koitos kuluvan vuoden puolella. Torstai-iltana mustavalkoiset isännöivät Porin Ässiä ja tavoitteena on vain ja ainoastaan tappioputken katkaiseminen. Kuudesta viimeisestä taistosta pisteitä ei ole irronnut, mutta Jussi Ahokkaan ryhmällä ainoa tavoite on päättää vuosi voittoon.

Vierasjoukkue Ässät luistelee Gatorade Centerin jäälle Karri Kiven johdolla neljän ottelun voittoputkessa. Sarjan viimeisellä sijalla majaileva pataljoona on viidestä viimeisestä ottelusta kerännyt 12 pistettä, mutta silti Palloseuran ja Ässien piste-ero on 21 pistettä. Kuluvalla kaudella porilaiset ovat keränneet kokonaisuudessaan 14 vierasottelusta 16 pistettä.

Runkosarjassa joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella jo neljästi. Kolme ensimmäistä välienselvittelyä kirjattiin mustavalkoisille, mutta tapaninpäivänä patapaidat pitivät pisteet Porissa tylysti numeroin 5–1. Palloseuran ainoasta maalista Isomäki Areenalla vastasi jenkkihyökkääjä Mitch Hults.

Jonne Tammela hyökkää illan taistossa yhdessä Aarne Intosen ja Markus Nurmen kanssa. Venäläismaalivahti Andrei Kareev vartioi mustavalkoisten maalia ja A-nuorista kokoonpanoon nostettu Aatu Aarnio pääsee tekemään ensimmäiset luistimenpiirrot liigakaukalossa.

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit