Vuoden viimeinen kotiottelu

Kalenterivuoden viimeisessä vastaan luistelee Kuopion KalPa!

Turun Palloseura iskee kalenterivuoden viimeiseen koitokseen kotikaukalossa keskiviikkona! Vastaan luistelee suoraan Savon sydämestä Kuopion KalPa. Luvassa on intensiivinen ja vauhdikas tahtojen taisto, ja vain kolme pistettä kelpaa vuoden viimeisestä kotiyleisön syleilyssä!

Toinen joukkueista lähtee iltaan voittoputkessa, ja se joukkue ei ole vierasjoukkue KalPa. Savolaisten saldo viimeisistä otteluista on täysin päinvastainen kuin Seuralla. Jussi Ahokas on liekittänyt mustavalkoiset kovaan liekkiin ja kahdeksasta viimeisestä ottelusta on koitunut vain yksi tappio.

Kolme täyden pisteen voittoa peräkkäin ja vain yksi tappio kahdeksaan viimeiseen. Se on saldo mikä on Seuralla, mutta kuopiolaisten tilanne näyttää täysin erilaiselta; kahdeksasta viimeisestä vain yksi voitto ja sekin jatkoajan kautta.

Juhani Jasu palaa takaisin askiin loukkaantumisen jälkeen. Kapteeni oli poissa pelikentiltä neljä viikkoa. Viimeksi Junnu nähtiin tositoimissa Lukkoa vastaan marraskuun 26. päivä. Lassi Lehtinen luistelee totutusti tolppien väliin ja Michael Dal Colle palaa niin ikään takaisin sairastuvalta!

Loukkaantuneet/sairastuneet:

Aarne Intonen (1vko)
Tyler Steenbergen (4kk)

HC TPS tiedottaa runkosarjan aikana loukkaantumisista pääsääntöisesti ottelupäivänä kokoonpanon julkistuksen yhteydessä. Liigan, pelaajayhdistyksen ja tietosuojavaltuutetun yhdessä laatimien sääntöjen mukaisesti pelaajien terveyteen liittyviä tietoja ei kerrota julkisuuteen. Pelaajien poissaoloista kerrotaan sen hetken arvioitu toipumisaika. Arvio saattaa muuttua toipumisaikana ja kulloinkin ilmoitetaan sen hetkinen tilanne.

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit