Vuoden ensimmäinen

Juuso Pärssinen tekee paluun tositoimiin!

Turun Palloseura iskee perjantai-iltana vuoden 2022 ensimmäiseen pelipäivään! Vuoden vaihtumisen jälkeen kotiottelussa vastaan asettuu Lappeenrannan SaiPa. Jussi Ahokkaan miehistö lähtee hakemaan ottelusta vuoden ensimmäistä voittoa ja samalla katkaisemaan jo seitsemän ottelun mittaiseksi venynyttä tappioputkea.

Kokoonpanomuutokset näkyvät tänään kaukalossa, sillä nuoret Leijonat tekevät paluun tositoimiin. Eemil Viron, Ruben Rafkinin, sekä Kalle Väisäsen lisäksi sivussa ollut Juuso Pärssinen luistelee niin ikään Gatorade Centerin jäälle! Hyökkääjä Mikael Pyyhtiä on sivussa saatuaan kolhun Tampereen Ilvestä vastaan pelatussa ottelussa.

Seitsemän ottelun tappioputkea edelsi seitsemän ottelun mittainen jakso, joista mustavalkoiset hävisivät vain yhden. Vierasjoukkue SaiPan saldo viimeisistä otteluista ei ole niin ikään mairitteleva. Lappeenrantalaiset ovat voittaneet vain kaksi viimeisistä 14 ottelusta. Piste-eroa joukkueilla on 19 ja tällä hetkellä sarjasijoitusten välissä on viisi joukkuetta.

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit