Vuoden ensimmäinen

Mustavalkoinen vuosi 2023 isketään käyntiin otteluiden osalta tiistaina Jyväskylässä!

Jyväskylän LähiTapiola Areenalla on luvassa titaanien taisto, sillä molemmat joukkueet haluavat aloittaa vuoden voitokkaasti. Punamustat lähtevät otteluun mustavalkoisten tavoin tappio niskassa viime vuoden viimeisestä, joten voiton eteen molemmat tekevät kaikkensa!

Sarjataulukossa joukkueiden välissä on vain kaksi joukkuetta, mutta piste-ero on silti 12 pistettä. Seura iskee iltaan seitsemänneltä sijalta, kun taas kotijoukkue JYP on kiinni taulukon kymmenennessä paikassa. Viimeisissä kotiotteluissa hurrikaaniryhmä on kuitenkin ollut vahvoilla ja seitsemään viimeiseen kotipeliin Jukka Rautakorven miehistö on hävinnyt vain yhden.

Jos kotijoukkue JYP on esiintynyt edukseen viimeisissä kotipeleissä, niin on myös Seura vieraspeleissä. Kuudesta viimeisestä vieraskaukalossa pelatusta ottelusta kaikista on irronnut pisteitä! Neljä voittoa ja kaksi pisteen arvoista tappiota voittolaukauskilpailujen jälkeen.

Loukkaantuneet/sairastuneet:

Aarne Intonen (1vko)
Tyler Steenbergen (4kk)

HC TPS tiedottaa runkosarjan aikana loukkaantumisista pääsääntöisesti ottelupäivänä kokoonpanon julkistuksen yhteydessä. Liigan, pelaajayhdistyksen ja tietosuojavaltuutetun yhdessä laatimien sääntöjen mukaisesti pelaajien terveyteen liittyviä tietoja ei kerrota julkisuuteen. Pelaajien poissaoloista kerrotaan sen hetken arvioitu toipumisaika. Arvio saattaa muuttua toipumisaikana ja kulloinkin ilmoitetaan sen hetkinen tilanne.

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit