Voittoputkessa Kisapuistoon

Turun Palloseuran viikko jatkuu perjantai-iltana Etelä-Karjalassa!

Lappeenrannan Kisapuiston jäälle luistelee kaksi joukkuetta, joista toinen on voittanut viidestä viimeisestä ottelusta neljä ja kokenut vain yhden tappion. Toisen joukkueen tarina viiden ottelun otannalla on täysin päinvastainen, ja se joukkue ei ole TPS.

Seura saapui Lappeenrantaan eilen torstaina ja tänä aamuna joukkue otti tuntumaan Kisapuiston jäähän. Joukkueen kapteeni Juhani Jasu tunnelmoi iltaa luottavaisin mielin ja viime aikojen otteiden jälkeen joukkue lähtee hyvillä mielin kohti perjantai-illan koitosta!

– Pelin kanssa on vielä paljon tekemistä ja parannettavaa, niin yksilö kuin joukkuetasolla, mutta toki se antaa hengitystilaa, meidän arkeen! Ollaan pystytty voittamaan pelejä vähän heikommallakin pelillä välillä ja niinhän se on, että kauden loppupuolella ei sillä ole mitään väliä miten ne pisteet on tullut, kunhan niitä on riiittävä määrä!

Palloseuran maalia vartioi illan ottelussa Lassi Lehtinen! Kokoonpanosta puuttuvat edelleen sairaina olevat Pavol Skalicky, sekä Jimi Suomi, Aleksi Anttalaisen alaraajavammaa on tutkittu tarkemmin ja tilannetta seurataan päivä kerrallaan.

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit