Voittokantaan kotikaukalossa?

Turun Palloseura palaa pitkästä aikaan kotikaukaloon!

Jussi Ahokkaan johtama TPS luistelee yli kahden viikon tauon jälkeen Gatorade Centerin jäälle pistetaiston merkeissä. Runkosarjan 36. ottelussa vastaan asettuu Porin Ässät. Mielessä on vain ja ainoastaan voittokantaan palaaminen ja sitä kautta vierasjoukkueen tappioputken jatkaminen.

Porilaiset saapuvat Turkuun niskassaan kuusi tappiollista kamppailua. Patapaidat majailevat sarjataulukon 13. sijalla ja pisteitä 38 ottelusta on kertynyt 37. Piste-eroa Palloseuraan on 21, kun mustavalkoisilla on vielä kolme ottelua vähemmän pelattuna. Jussi Ahokkaan ryhmä luistelee iltapäivän taistoon sijalta kahdeksan.

Kello 15.00 alkava ottelu on jo runkosarjan kuudes välienselvittely Ässien kanssa. TPS voitti sarjan kolme ensimmäistä kohtaamista, mutta kahdesta viimeisestä taistosta patapaidat ovat poistuneet pisteiden kanssa. Viimeksi joulukuun 30. päivä Gatorade Centerissä voitto ratkesi voittolaukauskilpailussa ja lisäpiste suuntasi Satakuntaan.

Tuttu kolmikko; Mikael Pyyhtiä, Juuso Pärssinen, sekä Markus Nurmi nähdään jälleen yhdessä. Samuli Vainionpää on istutettu Mitch Hultsin ja Jaedon Descheneaun rinnalle, ja venäläismaalivahti Andrei Kareev vartioi illan ottelussa mustavalkoista maalia.

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit