Voitolla mitalipeleihin

Puolivälieräsarja on katkolla Helsingissä!

Tiistaina kevätaurinko on vaihtunut Artukaisissa talvisäähän, mutta vallitsevat sääolosuhteet eivät muuta puolivälieräsarjan tilannetta. Palloseura johtaa Helsingin IFK:ta vastaan pelattavaa ottelusarjaa voitoin 3–2 ja tänään on ensimmäinen katkon paikka! Seura on voiton päässä mitalipeleistä ja mikä olisi parempaa kuin päättää HIFK:n kausi Nordenskiöldinkadulla!

Jussi Ahokkaan miehistö on voittanut kaksi viimeisintä osaottelua ja menetetty kotietu on saatu takaisin. HIFK voitti sarjan toisen kohtaamisen Turussa ja tämä laittoi mustavalkoiset tilanteeseen, missä Helsingissä oli pakko voittaa ainakin kerran. Voitto irtosi jo edellisellä vierailulla ja tänään on mahdollisuus hiljentää Helsinki lopullisesti.

Tuttuun tapaan Ahokas ei lähde muuttamaa voittavaa kokoonpanoa. Ketjukoostumukset pysyvät ennallaan ja Andrei Kareev jatkaa tolppien välissä. Kotijoukkue HIFK:n kokoonpanossa nähdään puolestaan jälleen vaihtuvuutta. Edellisiestä näytöksestä sivussa ollut Jere Innala palaa takaisin tositoimiin yhdessä Roni Hirvosen kanssa.

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit