Vilun suuri ilta!

TPS isännöi Ässiä Jukka Vilanderin juhlahuumassa.

Turun Palloseuran Liiga-viikon viimeinen ja luvalla sanoen kauden toistaiseksi tärkein ottelu pelataan lauantaina Gatorade Centerissä.

Vastassa Seuralla on Porin Ässät ja asetelma on selkeä: Molemmat joukkueet tarvitsevat illasta voiton.

Molemmille ryhmille voitot loisivat parempaa iskuasetelmaa kevään pudotuspelipaikkojen jaossa.

Seuran kokoonapanossa ei ole yllätyksiä. Poissaolijoiden lista on pitkä, mutta vastaavasti nälkä illan kokoonpanon sisällä voiton eteen on kokoluokkaa, valtava.

Ennen ottelua voittaa puolestaan jokainen paikallaolija, sillä TPS-legenda Jukka Vilanderin paidan jäädytysseremonia tarjoaa tunteita, elämyksiä ja ikuisia muistoja ennen aloituskiekon pudotusta.

Vilanderin juhlallisuudet käynnistyvät tasan klo 17 ja suosittelemme jokaista saapumaan paikalle tarpeeksi ajoissa, sillä tästä illasta et halua menettää sekuntiakaan.

Ovet kuumaan ja huumaavaan iltaan aukeavat jo klo 15.30!

Osta omat lippusi tästä!

Loukkaantuneet/sairastuneet:

Michael Dal Colle (1vko)
Pavol Skalicky (1vko)
Scott Kosmachuk (1vko)
Kalle Väisänen (2vko)
Mikael Pyyhtiä (2vko)
Roni Allén (2vko)

Pidempi toipumisaika:

Tyler Steenbergen
Ruben Rafkin

Pelikielto:

Valtteri Pulli (2 ottelua)

HC TPS tiedottaa runkosarjan aikana loukkaantumisista pääsääntöisesti ottelupäivänä kokoonpanon julkistuksen yhteydessä. Liigan, pelaajayhdistyksen ja tietosuojavaltuutetun yhdessä laatimien sääntöjen mukaisesti pelaajien terveyteen liittyviä tietoja ei kerrota julkisuuteen. Pelaajien poissaoloista kerrotaan sen hetken arvioitu toipumisaika. Arvio saattaa muuttua toipumisaikana ja kulloinkin ilmoitetaan sen hetkinen tilanne.

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit