Vieraita Vaasasta

TPS kohtaa Sportin ja Juhani Jasu pelaa 800. ottelunsa

Turun Palloseura isännöi keskiviikkona viikon ensimmäisessä ottelussa Vaasan Sportia. Kamppailu on runkosarjan 15 ja samalla kapteeni Juhani Jasun 800 taisto Liigassa. Keskiviikkoillan huumaan oman mausteensa tuovat myös opiskelijat, jotka täyttävät Gatorade Centerin lehterit pikkulauantaina!

Mustavalkoinen kotijoukkue TPS iskee Risto Dufvan johtaman Sportin kimppuun allaan 3–0 -voitto Hämeenlinnan Pallokerhosta. Viikko sitten pelatussa ottelussa Jussi Ahokkaan miehistö nollasi hämeenlinnalaiset suvereenilla esityksellä ja nollapeli oli järjestyksessään toinen peräkkäinen. Viimeksi Seuran maaliverkko on heilunut juuri illan vastustajaa vastaan Vasaan Sähkö Areenalla.

Lokakuun 14. päivä joukkueet tosiaan kohtasivat kauden ensimmäisessä välienselvittelyssä Vaasassa. Värikkäiden tapahtumien jälkeen loppulukemat Pohjanlahden rannikolla kirjattiin Sportille numeroin 6–3. Vaasassa vaihtoon otettu, mutta nyt kaksi nollapeliä putkeen pelannut Lassi Lehtinen aloittaa keskiviikkoillassa Turun Palloseuran tolppien välissä!

Asetelmat ovat iltaan lähdettäessä selkeät. Molemmat joukkueet tarvitsevat pisteitä; TPS taistelee paikastaan kuuden joukossa ja Sport lähtee iltaan sarjataulukon 12. sijalta. Pohjanmaalaiset ovat päästäneet kuluvan runkosarjan aikana yhteensä 46 maalia. Vain Lappeenrannan Saipan ja Jyväskylän JYPin maaliverkko on heilunut tiheämmin.

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit