Vieraita Jyväskylästä

Hurrikaaniryhmä vieraaksi viikon ensimmäiseen.

Tiistaina isketään viikon ensimmäiseen ottelupäivään kotikaukalossa, kun Jyväskylän JYP saapuu vieraaksi. Alla on tyylipuhdas voitto Vaasan Sportista numeroin 3–0 ja tänään lähdetään jatkamaan siitä mihin lauantaina jäätiin. Muistissa on kuitenkin vaiheet viimeisestä kohtaamisesta hurrikaaniryhmää vastaan ja tänään ei ole varaa toistaa Hippoksen tapahtumia.

Sport-voitto katkaisi kolmen ottelun mittaiseksi venyneen tappioputken. Kamppailu pelattiin back-to-back -hengessä ja perjantaina ensimmäinen välienselvittely käytiin Vaasassa, mistä ei pisteitä lähtenyt mukaan. Vaasan niukkaa maalin tappiota edelsi kaksi pistemenetystä tamperelaisille; Ilvekselle ja Tapparalle.

Vierasjoukkue JYP puolestaan on pelannut vaihtelevasti ja voittanut, sekä hävinnyt vuorotellen. Viimeksi perjantaina joukkue kohtasi sarjakärki Lukon Jyväskylässä ja sieltä tuloksena oli pisteiden lähteminen länsirannikolle numeroin 1–2.

Jussi Ahokas yhdessä valmennusryhmänsä kanssa on pakotettu muokkaamaan miehistöä illan taistoon. Ruben Rafkin, Jimi Suomi, sekä Topias Haapanen ovat sivussa viimeisissä otteluissa tulleiden kolhujen takia. Teemu Kivihalme puolestaan palaa pelaavaan kokoonpanoon!

Loukkaantuneet/sairastuneet:

Eetu Anttila (Day-to-Day)
Topias Haapanen (1vko)
Jimi Suomi (1vko)
Ruben Rafkin (Arvio tarkentuu)
Martin Johansson (2vko)
Roni Allén (2vko)
Tyler Steenbergen (3kk)

HC TPS tiedottaa runkosarjan aikana loukkaantumisista pääsääntöisesti ottelupäivänä kokoonpanon julkistuksen yhteydessä. Liigan, pelaajayhdistyksen ja tietosuojavaltuutetun yhdessä laatimien sääntöjen mukaisesti pelaajien terveyteen liittyviä tietoja ei kerrota julkisuuteen. Pelaajien poissaoloista kerrotaan sen hetken arvioitu toipumisaika. Arvio saattaa muuttua toipumisaikana ja kulloinkin ilmoitetaan sen hetkinen tilanne.

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit