Välierät jatkuvat lauantaina Turussa

Ilves raapi pakkovoiton Tampereen perjantai-illassa.

Ilves-TPS 3-0 (1-0, 1-0, 1-0)

Sanovat, että se katkon paikka urheilun pudotuspeleissä on se vaikein paikka voittaa. Tai ainakin hankala.

Vaikeaa ja hankalaa se Turun Palloseuralle myös oli perjantaina Liigan viidennessä välierässä Ilvestä vastaan. Pakkovoiton polttomerkki pohkeissaan kaukaloon syöksynyt Ilves tarttui mahdollisuutensa ja voitti ottelun lopulta 3-0.

Tämä tarkoittaa sitä, että TPS ja Ilves kohtaavat kuudennessa välierässä lauantaina klo 18.30. Liput takuuvarmasti tämän kevään kuumimpaan ja polttavimpaan lauantaisaunaan tulevat myyntiin tänään perjantaina klo 22.

Ja sitten pari sanaa itse perjantain ottelusta.

Ilves oli parempi. Siinäpä se.

Ilves onnistui perjantaina erityisesti tasaviisikoin Seuraa paremmin. Perusteluina toimivat aivan riittävästi Marko Anttilan (1-0 avauserässä), Juuso Pullin (2-0  toisessa erässä) sekä Matias Mäntykiven (3-0 päätöserässä) tekemät Ilveksen maalit. Kaikki nimittäin syntyivät tasaviisikoin.

Seuran hyökkäyspelaamisesta puuttui kenties se aivan viimeinen lasersäde. Se säde, joka läpivalaisee vastustajaa juuri niillä ratkaisevilla hetkillä – eli maalinteossa.

TPS vei toki laukaukset 26-21, mutta tämän tilastofaktan tarjoama lohtu on samaa luokkaa kuin räntäsade juhannusjuhlissa.

Se siitä illasta. Uusi ilta nimittäin odottaa jo lähellä.

TPS-Ilves, välierä numero kuusi. Lauantaina klo 18.30 Turun Gatorade Centerissä.

Ja ne liput tulevat myyntiin tänään klo 22.

Lehdistötilaisuus

Maalikooste

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit