Välieräherkkua kaikilla mausteilla!

Maistuuko suupielissä illan päätteeksi tymäkän rapea mustamakkara vai hunajaisen makea jälkimaku?

Turun Palloseura iskee ja isännöi Liigan toisessa välieräottelussa Tampereen Ilvestä vastaan sunnuntaina.

Ottelu kuumuuttaan kuhisevassa Gatorade Centerissä käynnistyy klo 18.30.

Muistutamme jo tässä vaiheessa otteluennakkoa, että ovet spektaakkeliin aukeavat klo 17. Ja mitä aikaisemmin saavut hallille, sitä suuremmalla todennäköisyydellä ruuhkat eivät pääse menemään ihosi alle – ja pääset antamaan kaiken energiasi varsinaiseen otteluun.

Ja sitten takaisin itse ottelun ennakointiin.

Katsoi Tampereen lauantai-illan välieräavausta sitten oransseilla ”Hockey Night ”-laseilla tai mustavalkoisilla okulaareilla, niin yksi asia on kiistaton: Seuralla ei ollut lauantaiehtoossa minkäänlaista pelillistä hätää – päinvastoin.

Seura esiintyi Tampereen illassa fyysisesti valmiina, työteliäänä, maalipaikkoja luovana sekä henkisesti kovana jääkiekkojoukkueena. Juuri sellaisena kuin kevään otteluissa kuuluukin esiintyä.

Yksi merkittävästi välieräavauksen lopputulokseen vaikuttanut asia jäi kuitenkin mainitsematta.

Kyllä. Juuri se.

Eli huolellisuus. Niin omassa päässä kuin myös hyökkäysalueella. Siinä TPS pystyy parantamaan. Ja sillä parannuksella saattaa olla sunnuntai-illan kiehuvassa Gatorade Centerissä kenties ratkaiseva merkitys.

TPS:n kokoonpanoon ei tule muutoksia, mutta ripaus huolellisuutta lisättäköön tämän päivän rosterin ylle playoffs-taikapölyn tapaan.

On kertakaikkisesti kaikkien onni, että TPS ja Ilves tuovat omat aineksensa tähän välierätarjottimelle, josta koko urheilua seuraava Suomikin on herännyt houkuttelevia aromeja nuuhkimaan Tässä keitossa maistuvat nimittäin kaikki ne urheiluelämyksen elementit, jonka myötä ruokahalu sen kuin kasvaa otteluparin edetessä. 

Siksi kannattaa jättää jälkiruoalle tilaa ennen matsia, sillä illalla klo 18.30 Gatorade Centerissä on tarjolla viiden tähden illallinen. Peli kertokoon sen, maistuuko suupielissä illan päätteeksi tymäkän rapea mustamakkara vai hunajaisen makea jälkimaku.

Illan spektaakkeliin on myyty jo reippaasti yli 6000 lippua. Moni on tulossa. Tule sinäkin ja osta lippusi TÄÄLTÄ!

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit