Vain voitto kelpaa

SaiPan ahdinko kääntää Seuran suunnan?

Turun Palloseura luistelee perjantaina vieraskiertueella välienselvittelyyn itärajalla. Isäntäjoukkueena toimii sarjan viimeinen joukkue Lappeenrannan SaiPa ja mikään muu kuin täysi pistepotti ei kelpaa! Toisen putki katkeaa ja toisen ei, mutta siitä lähdetään, että mustavalkoisten kolmen ottelun mittainen tappioputki päättyy tänään Kisapuistossa!

Kotijoukkue SaiPan tilanne on koruton. Joukkue on voittanut viimeksi tammikuun alussa ja tappioputki on kasvanut jo 11 ottelun mittaiseksi. Kymmenestä viimeisestä ottelusta pisteitä on kertynyt vain ja ainoastaan yksi (1). Pudotuspelihaaveet on jo haudattu ja katseet on siirretty jo seuraavaan kauteen.

Seuran tilanne on parempi, mutta tilanne ei kuitenkaan ole autuaallinen. Kolme viimeisintä kamppailua ovat olleet miinusmerkkisiä ja suunnan muutos on tämän hetken ainoa tavoite! Pisteitä tarvitaan, sillä taistelu pudotuspelipaikoista käy todella kuumana! Lappeenrannan perjantai-iltaan mustavalkoiset lähtevät sarjataulukon seitsemänneltä paikalta!

Kokoonpanoon paluun tekee kanukkihyökkääjä Michael Dal Colle! Jobinpostia kuitenkin tuo Mikael Pyyhtiän loukkaantuminen keskiviikkoillan Jukurit-ottelussa. Muita muutoksia ei miehistöön valmennusjohto tee ja tänään Kisapuiston perjantaissa ei ole sijaa selityksille; vain voitto kelpaa!

Loukkaantuneet/sairastuneet:

Mikael Pyyhtiä (Day-To-Day)
Scott Kosmachuk (Day-To-Day)
Jimi Suomi (1vko)
Roni Allén (1vko)
Kalle Väisänen (2vko)

Pidempi toipumisaika:

Tyler Steenbergen
Ruben Rafkin

Maajoukkue:

Valtteri Pulli

HC TPS tiedottaa runkosarjan aikana loukkaantumisista pääsääntöisesti ottelupäivänä kokoonpanon julkistuksen yhteydessä. Liigan, pelaajayhdistyksen ja tietosuojavaltuutetun yhdessä laatimien sääntöjen mukaisesti pelaajien terveyteen liittyviä tietoja ei kerrota julkisuuteen. Pelaajien poissaoloista kerrotaan sen hetken arvioitu toipumisaika. Arvio saattaa muuttua toipumisaikana ja kulloinkin ilmoitetaan sen hetkinen tilanne.

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit