Vain kolmen pisteen tähden

Perjantai-illassa pistemenetyksille ei ole sijaa!

Turun Palloseura iskee viikon toiseen pistetaisteluun kotikaukalossa. Perjantaina vastaan luistelee Lappeenrannan SaiPa ja vain kolmen pisteen voitto on ainoa tavoite. Kevään tehdessä kovaa vauhtia tuloaan ja runkosarjan vedellessä viimeisiään pisteet ovat joka ilta isossa roolissa. Taistelu pudotuspelipaikoista käy erittäin kuumana, eikä pistemenetyksille ole enää saumaa.

Seura luistelee iltaan allaan tappio eiliseltä. Lahden Isku Areenalla mustavalkoiset kohtasivat Pelicansin ja tuloksena oli torstai-illassa loppulukemat 0–4. Palloseura jäi Pelicansin varjoon ja suorituksen on parannuttava, kun tullaan kotikaukaloon SaiPaa vastaan.

Jos Seuran tilanne on tällä hetkellä tuskainen, on illan vierasjoukkue SaiPan olosuhde vielä huomattavasti huonompi. Lappeenrantalaiset ovat voittaneet viimeksi 7. päivä tammikuuta ja tappioputki on venynyt jo 16 ottelun mittaiseksi. Joukkue pitää hallussaan sarjataulukon viimeistä sijaa 40 pisteen voimin ja kokonaiskuvassa kausi on jo ohi.

Jussi Ahokas yhdessä valmennustiiminsä kanssa on lähtenyt muovaamaan kokoonpanoa eilisen tappion jäljiltä. Eilen Lahdessa Lassi Lehtisen tilalle vaihdettu Eetu Anttila aloittaa tänään Seuran maalilla. Valtteri Pulli on kärsinyt pelikieltonsa, Mikael Pyyhtiä palaa loukkaantumisen jälkeen takaisin tositoimiin.

Kokoonpano elää myös ketjukoostumusten vaihdoilla. Topias Haapanen hyökkää yhdessä Sebastian Stålbergin, sekä Mikael Pyyhtiän kanssa ja Viljami Marjala nähdään jälleen tositoimissa!

Vain voitto kelpaa Gatorade Centerin perjantai-illassa; muille vaihtoehdoille ei ole saumaa!

Loukkaantuneet/sairastuneet:

Michael Dal Colle (day-to-day)
Vili Munkki (day-to-day)
Taneli Ronkainen (day-to-day)
Pavol Skalicky (1vko)
Scott Kosmachuk (1vko)
Roni Allén (2vko)

Pidempi toipumisaika:

Tyler Steenbergen
Ruben Rafkin

HC TPS tiedottaa runkosarjan aikana loukkaantumisista pääsääntöisesti ottelupäivänä kokoonpanon julkistuksen yhteydessä. Liigan, pelaajayhdistyksen ja tietosuojavaltuutetun yhdessä laatimien sääntöjen mukaisesti pelaajien terveyteen liittyviä tietoja ei kerrota julkisuuteen. Pelaajien poissaoloista kerrotaan sen hetken arvioitu toipumisaika. Arvio saattaa muuttua toipumisaikana ja kulloinkin ilmoitetaan sen hetkinen tilanne.

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit