Vaasan ilta odottaa

Vaasan Sähkö Areenalla nähdään nälkäinen Palloseura!

Liigan runkosarja jatkuu Turun Palloseuran osalta perjantaina Vaasan Sportin vieraana. Seura on latautunut illan otteluun jo hyvän tovin, sillä joukkue matkasi suoraan keskiviikkona Saksassa pelatun CHL-ottelun jälkeen Vaasaan. Mustavalkoiset lähtevät metsästämään täyttä pistepottia ja jatkamaan voittokantaa Liiga-kentillä, mihin joukkue palasi Porin Ässien vieraana viime lauantaina.

Illan kotijoukkue Sport luistelee perjantai-iltaan sarjataulukon toiseksi viimeiseltä sijalta. Pisteitä joukkue on kerännyt 12 ottelusta 11, mikä on yhdeksän vähemmän kuin Palloseuran samainen saldo. Maaleja vaasalaiset ovat päästäneet 35 ja vain Jyväskylän JYPin maaliverkko on heilunut runkosarjassa enemmän.

Jussi Ahokas on muovannut kokoonpanoa viime lauantain ja keskiviikkoisen CHL-ottelun jäljiltä. Scott Kosmachuk palaa takaisin tositoimiin ja kanukkihyökkääjä iskee Vaasan perjantai-iltaan yhdessä Jasse Ikosen, sekä Vili Munkin kanssa! Puolustaja Aleksi Anttalainen nähdään myös jälleen Liigan sykkeessä Ruben Rafkinin pakkiparina!

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit