Tulkoon voitto

Viimeinen kotiottelu ennen joulua.

Turun Palloseuralla on edessä kaksi peliä ennen joulua, yksi kotona ja yksi vieraissa. Keskiviikkoiltana Gatorade Centeriin vieraaksi saapuu Kouvolan KooKoo. Kohtaaminen kouvolalaisten kanssa on runkosarjan kolmas ja Jussi Ahokas lähtee metsästämään ensimmäistä voittoa entisestä seurastaan.

Joukkueiden lähtökohdat illan otteluun ovat samanlaiset. Molemmat suuntaavat keskiviikkoiltaan kahden ottelun tappioputkessa. Piste-eroa joukkueilla on kaksi, mutta vierailijat ovat pelanneet neljä ottelua enemmän. TPS majailee sarjataulukon toisella sijalla, kun KooKoo taas pitää hallussaan viimeistä suoraa pudotuspelipaikkaa.

Maajoukkuekomennusten takia mustavalkoiset luistelevat kotikaukaloon muutoksia sisältävällä kokoonpanolla. Aarne Intonen, sekä Ville Lajunen palaavat takaisin tositoimiin loukkaantumisten jälkeen. Lainasopimuksella TuTo:sta Palloseuraan siirtynyt Roni Allén puolustaa Johan Ivassonin kanssa ja A-nuorista nostettu Kasper Koskinen on istutettu Intosen ja Samuli Vainionpää rinnalle.

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit