Tulikuuma perjantai

Verivihollinen Helsingin IFK saapuu vieraaksi!

Turun Palloseura kohtaa tulikuumassa perjantai-illassa Helsingin IFK:n! Tunnelmaa ja tunteita ei Gatorade Centerin kiekkoillasta tule puuttumaan, sillä kahden kovan kohtaaminen sytyttää varmasti Aarne Kärpäsen siivittämänä.

Mustavalkoiset palasivat takaisin voittojen tielle keskiviikkona, kun Jukurit kaatui kotikaukalossa numeroin 4–2! Voittoa edelsi viiden ottelun mittainen matalapaine ja edellinen voitto ennen heimolauman nujerrusta oli vuoden vaihteen toiselta puolen.

Keskiviikkona kokoonpanosta sivussa olleet Jonne Tammela, Lassi Lehtinen, Aleksi Anttalainen, Ruben Rafkin sekä Topias Haapanen palaavat tänään takaisin tositoimiin! Haapanen on istutettu tuttuun tapaan Juhani Jasun rinnalle ja Lassi Lehtinen luistelee tolppien väliin!

Loukkaantuneet/sairastuneet:

Martin Johansson (1 vko)
Roni Allén (1vko)
Tyler Steenbergen (4kk)

HC TPS tiedottaa runkosarjan aikana loukkaantumisista pääsääntöisesti ottelupäivänä kokoonpanon julkistuksen yhteydessä. Liigan, pelaajayhdistyksen ja tietosuojavaltuutetun yhdessä laatimien sääntöjen mukaisesti pelaajien terveyteen liittyviä tietoja ei kerrota julkisuuteen. Pelaajien poissaoloista kerrotaan sen hetken arvioitu toipumisaika. Arvio saattaa muuttua toipumisaikana ja kulloinkin ilmoitetaan sen hetkinen tilanne.

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit