TPS:n odotus päättyy Oulussa

Turun Palloseuran pistetaistelu jatkuu kahden viikon tauon jälkeen.

Koronakurimuksen keskellä otteluita on jouduttu siirtämään ja kuluvan vuoden puolella Palloseura on pelannut vain yhden pelin. Lappeenrannan Saipa kaatui 7. päivä kotikaukalossa luvuin 3–1. Lauantaina Jussi Ahokkaan miehistön on tarkoitus kohdata Oulun Kärpät ja tilanne näyttää vahvasti siltä, että kiekko tippuu jäähän sovitusti kello 15.00.

Mustavalkoiset lähtivät matkaan jo torstaina, sillä perjantaina Palloseuran oli tarkoitus kohdata Kuopion KalPa Olvi Areenalla. KalPan koronatartuntojen takia kamppailua ei kuitenkaan pelattu, ja mustavalkoisten matka jatkui pohjoiseen. TPS-hyökkääjä Juuso Pärssisen lensi karanteeninsa loputtua suoraan Ouluun ja iltapäivän taistossa nuori virtuoosi hyökkää yhdessä Jonne Tammelan, sekä Markus Nurmen kanssa.

TPS:n ja Kärppien kohtaaminen on jo kauden kolmas. Kauden kaksi aikaisempaa välienselvittelyä ovat olleet maalin pelejä ja voitot ovat tasan 1–1. Lokakuun yhdeksäs päivä Kärpät nappasivat lisäpisteen Ville Koivusen jatkoaikamaalin turvin numeroin 2–1. Joulukuun alussa Gatorade Centerissä joukkueet kohtasivat seuraavan kerran. Täysi pistepotti jäi Turkuun tulostaulun heijastellessa summerin soidessa lukemia 4–3.

Tammikuun Saipa-voitto katkaisi Palloseuran seitsemän ottelun mittaiseksi venyneen tappioputken. Kotijoukkue Kärpät luistelee taistoon niin ikään voitto allaan, mutta Lahden Pelicansin nujertamisesta oululaisilla on vain pari päivää. Viimeisen 20 pelin otannalla joukkueiden suoritukset ovat olleet todella tasaisia ja Palloseura on pystynyt keräämään yhden pisteen Kärppiä enemmän (27).

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit