TPS U20 Karhu-Kissojen kaatoon

TPS U20 kohtaa tänään Karhu-Kissat Gatorade Centerissä klo 18.30.

U20 SM-sarja pyörähti käyntiin viime viikolla. Turun Palloseuran osalta sarjakausi käynnistyi kahdella voitolla Tapparasta ja Pelicansista. Viime viikon suorituksista haetaan voimaa tämän viikonlopun peleihin, kun vastaan asettuu tänään Karhu-Kissat sekä huomenna rakas paikallisvastustaja TUTO. 

Tämän illan vastustaja Karhu-Kissat metsästää kauden avausvoittoaan Seuran vieraana. Karhu-Kissat aloitti sarjan pohjoisen joukkueita, Kärppiä ja Rokia vastaan. Oulun Kärppiä vastaan Karhu-Kissat jäi nollille kun Kärpät ryösti pisteet maalein 0-2, ja Roki puolestaan nappasi kolme pistettä tiukan kamppailun jälkeen maalein 3-4.

Viikonlopun vastustajat eivät ole TPS:lle helpoimmasta päästä, vaikka Seura niihin ennakkosuosikkina lähteekin. Päävalmentaja Fredrik Norrena painottaa, että ilmaiseksi ei voittoja näistä peleistä saa.

– Meidän täytyy pitää tempoa yllä ja lyödä ihan kaikki likoon. Pitää pakottaa vastustaja pelaamaan pitkiä puolustusalueen puolustuspelejä, ja sitä kautta saada se pelin rytmi meille, kertoo Norrena.

Gatorade Center tarjoaa viihdyttävää ja kovavauhtista jääkiekkoa tänää kello 18.30 ja huomenna kello 16.00. Tule nauttimaan paikan päälle kiekkoviihteestä! Nähdään hallilla!

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit