TPS paransi, muttei riittävästi

Palloseura palasi pisteille

TPS - Ässät 2-3 vl. (0-0, 2-0, 0-2, 0-0, 0-1)

Turun Palloseura isännöi vuoden viimeisessä ottelussa Porin Ässiä. Ainoana tavoitteena torstai-illassa oli tappioputken katkaiseminen ja palaaminen pistekantaan. Otteluun lähdettäessä sarjataulukon viimeisellä sijalla majaillut Karri Kiven ryhmä vastasi kuitenkin huutoon eikä antanut vuoden viimeisessä mitään ilmaiseksi.

Ottelun ensimmäistä maalia jouduttiin odottamaan aina toisen erän kahdeksannelle minuutille saakka. Eetu Liukas ohitti Konstantin Volkovin matalalla laukauksella pienestä kulmasta ja pysäytti pelikellon aikaan 28.10. Jenkkihyökkääjä Mitch Hults kirjautti syöttöpiisteen nuoren hyökkääjän kauden kolmanteen maaliin.

Torstai-illan seuraavaa maalia ei jouduttu odottamaan kuin reilut kaksi minuuttia. Aarne Intonen täräytti ylivoimalla mustavalkoiset kahden maalin johtoon Jaedon Descheneaun ja Markus Nurmen esityöstä. Osuman ansiosta erätauolle lähdettiin mustavalkoisten kahden maalin johdossa.

Kolmanteen erään luisteltiin Palloseuran kahden maalin johdossa, mutta summerin soittaessa varsinaisen peliajan päättymisen merkiksi tilanne oli tasan. Jami Virtasen ja Leevi Viitalan maalien seurauksena Ässät nousi tasoihin ja voittajaa siirryttiin hakemaan jatkoajalta.

Viiden minuutin jatkoaika ei kuitenkaan tuonut ratkaisua ja voittaja selvitettiin voittolaukauskilpailussa. Jonne Tammela oli mustavalkoisten ainoa maalintekijä, kun taas vastavuoroisesti Ässiltä onnistuivat Jarno Kärki, sekä Eemil Erholtz. Tämä tarkoitti lisäpisteen lähtemistä Poriin ja mustavalkoisten tappioputken venymistä seitsemään otteluun.

Lehdistötilaisuus

Maalikooste

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit