TPS nollasi Lukon

Eetu Anttila pelasi nollapelin liigadebyytissään!

TPS-Lukko 1–0 (0–0, 1–0, 0–0)

Turun Palloseura isännöi viikon päättävässä kamppailussa viime kauden finaalivastustaja Rauman Lukkoa. Taisto oli viikon kolmas ja koko kauden toinen Gatorade Centerissä pelattu ottelu. Vaikka lauantai-illan vääntö oli vasta toinen laatuaan ja kokonaisuudessaan sarjan viides vääntö, oli kohtaaminen raumalaisten kanssa jo Liiga-kauden toinen.

Tunteikas kamppailu alkoi kovan kamppailupelaamisen saattelemana ja jänne jatkui aina läpi ottelun. Tiukka ja tasaväkinen ensimmäinen erä ei kuitenkaan antanut runsaslukuiselle kotiyleisölle aihetta juhlia maaleja ja ensimmäiselle erätauolle lähdettiin maalittomassa tasatilanteessa.

Toinen erä oli täysin Palloseuran! Ensimmäistä Liiga-otteluaan pelannut Eetu Anttila joutui urakoimaan toisen 20 minuuttisen aikana vain kuusi kertaa kiekon tielle. Toisessa päässä Mikael Jukuri taas joutui kohtaamaan yhteensä 17 laukausta, joista yksi päätyi veräjänvartijan selän taakse.

Jukuri ei onnistunut kontrolloimaan Juraj Slafkovskyn lähettämää laukausta ja Mitch Hults jatkoi torjunnasta kimmonneen kiekon verkon perukoille. Jenkkihyökkääjän tekemä maali pysäytti kellot aikaan 28.07. Toiseksi syöttäjäksi illan ensimmäiseen maaliin kirjattiin Tyler Steenbergen.

Hultsin tekemä osuma jäi toisen erän ainoaksi, mutta erän lopulla kotiyleisö pääsi hurraamaan vielä kerran Slafkovskylle. Tunteet kävivät kuumina ja slovakkihyökkääjä otti mittaa Lukon Matt Abtin kanssa. Molemmat pelaajat lähtivät tilanteesta istunnolle, mutta yleisön suosikista ei jäänyt epäselvyyttä.

Kolmannessa erässä Lukko ei auennut, kun taisteleva TPS-lauma uhrautui kiekon tielle viimeisenä lukkonaan Eetu Anttila. Hultsin toisessa erässä tekemä täysosuma kirjattiin ottelun voittomaaliksi ja liigadebyyttinsä tehnyt Eetu Anttila kirjautti ensimmäisen ottelun ja voiton lisäksi nollapelin!

Palloseura lähtee viikonlopun viettoon sarjakärjestä ja ottelut jatkuvat ensi viikon keskiviikkona, kun Lappeenrannan SaiPa saapuu Gatorade Centeriin!

Lehdistötilaisuus

Maalikooste

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit