TPS kohtaa Lukon kotiyleisön edessä

Harjoitusotteluun on ilmainen sisäänpääsy.

Turkulaisyleisön odotus on ohitse, kun Turun Palloseura palaa kotikaukaloon. Vastustajana torstain kiekkoillassa on Rauman Lukko. Ovet Gatorade Centerissä aukeavat 17.30, ja ottelu on maksuton.

Palloseura on kohdannut Rauman Lukon kertaalleen tällä harjoituskaudella Pitsiturnauksessa. Tuolloin ottelu päättyi Seuran 2-3 voittoon, kun Scott Kosmachuk iski ottelun voittomaalin vakuuttavalla rannelaukauksella.

Pitsiturnauksen jälkeen Lukko matkusti Slovakian Bratislavaan Danube Cupiin, jossa se kohtasi isäntäjoukkue Slovan Bratislavan lisäksi tshekkiläisen Sparta Prahan ja sveitsiläisen HC Davosin. Näistä peleistä Lukko naarasi yhden voiton ja kaksi tappiota.

Seuran edellisestä harjoitusottelusta on vierähtänyt aikaa kaksi viikkoa. TPS kohtasi Lohjalla pelatussa ottelussa Helsingin IFK:n ja vähämaalinen kamppailu kääntyi HIFK:n eduksi maalein 1-0. Seuralle tämän torstain harjoitusottelu on viimeinen, ennen ensi viikolla käynnistyvää CHL:ää.

Torstai-ilta ja Gatorade Center. Seura palaa kotikaukaloon ja edessä on varmasti kiekkoilta, josta ei viihdettä puutu! TPS-Lukko klo 18.30, tervetuloa!

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit