TPS janoaa kotivoittoa Jukureista

Palloseura pelaa pitkästä aikaa kotiyleisön edessä

Pitkä odotus päättyy keskiviikkona ja Gatorade Centerin ovet avautuvat yleisölle! Turun Palloseura lähtee taistelemaan pisteistä kotiyleisön edessä, kun vierasjoukkueen roolissa kaukaloon luistelee Mikkelin Jukurit. Jussi Ahokkaan johtama Palloseura iskee kotikaukaloon tekemään paluuta voittokantaan kahden tappiollisen ottelun jälkeen.

Mustavalkoisten viimeisin voitto on kotikaukalosta Porin Ässiä vastaan tammikuun 26. päivältä. Kuntopuntarissa illan vierasjoukkue Jukurit on ylempänä kerättyään kymmenestä viimeisestä ottelusta 18 pistettä, kun vastavuoroisesti mustavalkoisten pistesaldo on samaiselta jaksolta seitsemän.

Illan välienselvittely on joukkueiden kauden kolmas ja voitot ovat tällä hetkellä tasan 1–1. Runkosarjassa joukkueet ovat kohdanneet kerran Turussa ja kerran Mikkelissä. Kauden kohtaamisista voitot on kirjattu aina kotijoukkueelle ja syyskuussa Turussa pelattu taisto kirjattiin TPS:n 2–1-voittoon.

Illan vierasjoukkue luistelee Turkuun sarjan kolmannelta paikalta. Pelejä mikkeliläisillä on neljä enemmän kuin Palloseuralla ja pistesaldo on 71. TPS lähtee iltaan sarjataulukon sijalta seitsemän 61 pisteen voimin. Maaleja mustavalkoiset ovat tehneet 83 ja päästettyjen maalien sarake näyttää 90.  

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit