TPS ja HIFK seitsemänteen otteluun

Turun keskiviikkoilta tarjoaa huikean urheiluelämyksen

HIFK-TPS 3-2 (2-0, 0-2, 1-0)

Kevään puhutuin Liigan ottelupari Turun Palloseuran ja Helsingin IFK:n välillä saa arvoisensa huipennuksen keskiviikkona Suomen Turussa klo 18.30. Tämä asia varmistui tiistaina, kun HIFK raapi 3-2-pakkovoiton Seurasta Helsingissä pelatussa kuudennessa puolivälieräottelussa.

TPS:llä oli tiistain ottelussa mahdollisuus varmistaa välieräpaikka, mutta avauserässä kaukalon tapahtumia hallitsi vain toinen joukkueista. Eikä se ollut TPS.

HIFK isännöi ensimmäistä 20-minuuttista fyysisesti, henkisesti, kiekollisesti sekä ennen kaikkea tehokkaasti. Otto Paajasen ja Eetu Koivistoisen osumat jättivätkin mietittävää vierasjoukkueelle koko erätauon ajaksi.

Toisessa erässä Helsingin keväisessä illassa nähtiin herännyt Seura. TPS sai luotua tilanteita HIFK:n maalille avauserää huomattavasti laadukkaammin ja palkintoa tästä seurasi Mikael Pyyhtiän 2-1-kavennusmaalin myötä. Syöttöpisteet osumaan Valtteri Pullille sekä Johan Ivarssonille.

Seuran tarjoama paine jatkui kovempana erän loppuhetkien lähestyessä ja loppuhetkillä todistettiin myös TPS:n tasoitusmaalia. Sen järjesti maalin edestä Topias Haapanen, Niklas Arellin ja Juhani Jasun esivalmisteluista.

Kolmannessa erässä tiheässä ilmassa tuoksui jo jatkoerä, mutta kohtalo oli kirjoittanut iltaan erilaisen ratkaisun. Sen myötä Yohann Auvitun laukaus painui TPS:n maaliin minuutti ja neljä sekuntia ennen päätössummeria. 

Tämän myötä ottelusarja tasoittui tilanteeseen 3-3.

Ja se tarkoittaa jääkiekkokevään kuuminta ottelua, kaiken ratkaisevaa seitsemättä taistoa Turussa keskiviikkoiltana.

Liput kahden jättiläisen tarjoaman näytöksen huipennukseen tulevat myyntiin tiistaina klo 22. Silloin kannattaa toimia. Nopeat saavat liput.

Lehdistötilaisuus

Maalikooste

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit