TPS iskee Jyväskylän illassa

Niklas Arell palaa ja Ikonen sekä Marjala debytoivat

Turun Palloseuran Liiga-viikko pyörähtää käyntiin tänään Jyväskylässä JYPin vieraana klo 18.30. 

Ottelu käynnistää samalla käyntiin Seuran kolmen ottelun viikon, joka huipentuu lauantain perhepeliin Gatorade Centerissä Rauman Lukkoa vastaan. 

Seuran bussimatka Jyväskylään käynnistyi keskiviikkona aamuharjoituksen jälkeen. Bussiin nousivat myös loukkaantumisestaan toipunut ruotsalaispuolustaja Niklas Arell sekä Seuraan kuukauden mittaisella sopimuksella siirtynyt hyökkääjä Jasse Ikonen.

– Asiat menivät nopeasti siihen pisteeseen, että saavun Turkuun. Kun mahdollisuus aukesi, niin päätin siihen tietenkin tarttua, pohtii Ikonen keskiviikkoisen debyyttinsä alla. 

– Haluan tuoda joukkueeseen päivittäistä työntekemistä ja yritän auttaa joukkuetta mahdollisimman hyvin. Joukkue vaikuttaa erittäin hyvähenkiseltä ja tässä ilmapiirissä on hienoa paiskia hommia, jatkaa Ikonen. 

JYP ja TPS ovat pelanneet tällä kaudella kolme ottelua. Vastaavasti kummankin joukkueen sarjapisteiden määrä on samainen kolme. 

– Tämäkin ilta alkaa työnteosta. Ei nöyristelyä, vaan viisikkona yhtenäistä tekemistä kaukalon molempiin suuntiin. Sillä se tulos myös tulee, painottaa Ikonen. 

Ikosen tapaan Liiga-debyyttinsä Jyväskylän illassa suorittaa U20-joukkueessa vahvasti esiintynyt Viljami Marjala. Hyökkääjä Aarne Intonen puolustaja Ruben Rafkin suorittavat torstaihin asti puolestaan varusmiespalvelustaan.

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit