TPS hiljensi puolet Tampereesta

Seura haki ihanan välierävoiton jatkoerän kautta.

Ilves-TPS 2-3 JA. (0-0-, 1-1, 1-1, 0-1)

Turun Palloseura raivosi tiistai-illalle iloisen päätöksen kolmannessa välieräottelussa Tampereella Ilvestä vastan. Tasaisen tiheätunnelmainen trilleri eteni aina jatkoerään asti, jonka sankarin nimi ei tullut yllätyksenä kenellekään urheilua seuraavalle ihmiselle. 

Jo avauserä vahvisti sen, ettei Tampereen illassa nähtäisi niin yksipuolista näytöstä kumpaankaan suuntaan kuin mitä sunnuntain TPS:n esitys tarjosi. Maaliton avauserä antoi ennusmerkit tasaisesta taistosta ja sellainen totisesti myös nähtiin. 

Ilves siirtyi johtoon toisen erän loppupuolella. Ylivoimamaalin niisti Eemeli Suomi. 

Tätä ilakointia kesti 20 sekuntia, jonka jälkeen Seura iski tasoituksen. Viimeistelijänä Naantalin lahja suomalaiselle joukkueurheilulle, Eemil Viro. Syöttöpisteet Samuli Vainionpäälle sekä Juhani Jasulle. 

Seura näytti jo tutuksi tullutta luonnettaan päätöserässä. Ilveksen johtomaali syntyi ylivoimalla, kun ottelua oli jäljellä vajaat seitsemän minuuttia. 

Mutta niin vain TPS painoi pelin tasoihin. Tasoituksesta vastasi ruotsalaispakki Johan Ivarsson, Jack Rodewaldin ja Juraj Slafkovskyn esivalmisteluista. 

Ja sitten se jatkoerä. 

Mikael Pyyhtiä läpiajoon ja loput arvaattekin. Kiekko maaliin perinteitä kunnioittaen, eli viileällä varmuudella. 

Keskiviikkona jatketaan Turussa. Lippukauppa käy kuumana kuin Pyyhtiän lapa. 

Älä jätä tätä väliin. Osta lippusi TÄSTÄ!  

Lehdistötilaisuus

Maalikooste

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit