Toinen osa kotikaukalossa

Kasvojen pesun paikka vaasalaisten isäntänä!

Luvassa on vauhdikas lauantai! Perhepelipäivänä Turun Palloseura isännöi Vaasan Sportia Gatorade Centerissä ja kiekko tippuu jäähän jo kello 16.00! Välienselvittely käydään back-to-back -hengessä, sillä joukkueet ottivat toisistaan mittaa eilen Vaasassa. Asetelmat on haettu ja tänään mennään ja lujaa!

Vaasan Sähkö Areenalla kuusi sekuntia erotti Palloseuran pisteistä. Perjantai-illassa tiukka ja kamppailurikas vääntö kirjattiin kotijoukkue Sportille numeroin 2–1. Ottelun kaikki maalit tehtailtiin erikoistilanteista ja harmillinen ratkaisumaali pysäytti digitaalit vain kuusi sekuntia ennen varsinaisen peliajan loppua.

Sisuuntunut Seura luistelee kotikaukaloon pesemään kasvoja! Alla on kolme tappiollista kamppailua, mutta iltaan lähdetään sarjataulukon viimeiseltä suoralta pudotuspelipaikalta (6). Pisteitä ennen lauantain vääntöä on 64, mikä on 12 pistettä enemmän kuin vaasalaisilla. Voittoja ja pisteitä kuitenkin tarvitaan ja tänään ei kelpaa kuin täysi pistepotti!

Kokoonpanossa nähdään pieniä viilauksia eiliseltä. Puolustaja Ruben Rafkin on sivussa eilen saamansa tällin takia, mutta muuten kokoonpanossa ei suurta liikkuvuutta tapahdu. Lassi Lehtinen jatkaa tolppien välissä ja nuori puolustaja Aron Kiviharju hyppää mukaan illan miehistöön!

Loukkaantuneet/sairastuneet:

Teemu Kivihalme (Day-to-Day)
Eetu Anttila (Day-to-Day)
Ruben Rafkin (Arvio tarkentuu)
Martin Johansson (1vko)
Roni Allén (1vko)
Tyler Steenbergen (4kk)

HC TPS tiedottaa runkosarjan aikana loukkaantumisista pääsääntöisesti ottelupäivänä kokoonpanon julkistuksen yhteydessä. Liigan, pelaajayhdistyksen ja tietosuojavaltuutetun yhdessä laatimien sääntöjen mukaisesti pelaajien terveyteen liittyviä tietoja ei kerrota julkisuuteen. Pelaajien poissaoloista kerrotaan sen hetken arvioitu toipumisaika. Arvio saattaa muuttua toipumisaikana ja kulloinkin ilmoitetaan sen hetkinen tilanne.

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit