Toinen kiinnitys tarjolla

Puolivälieräsarjan kolmas näytös käydään Gatorade Centerissä!

Turun Palloseuran taival kevään pudotuspeleissä jatkuu torstaina Gatorade Centerissä. Puolivälieräsarjan kolmanteen osaotteluun Helsingin IFK:ta vastaan lähdetään otteluvoittojen ollessa tasan 1–1. Molemmat ovat voittaneet omat kotiottelunsa ja torstain jälkeen toinen joukkueista on kahden voiton päässä välieristä.

Mustavalkoiset jättivät helsinkiläiset nollille ottelusarjan ensimmäisessä osaottelussa Gatorade Centerissä. Andrei Kareev torjui yhteensä 20 laukausta ja loppulukemat turkulaisyleisön edessä kirjattiin 2–0. Tiistaina Helsingissä sarjan toisessa näytöksessä Kareev urakoi 33 laukauksen tielle, mutta Nordenskiöldinkadulta voitto jäi saamatta.

Tiistai-iltana Helsingissä ratkaisu haettiin jatkoerästä. Varsinaisella peliajalla maaleja iskettiin vuorotellen ja 60 peliminuutin jälkeen tulostaulu näytti tilannetta 3–3. Jatkoerässä HIFK:n Miro Karjalainen laukoi voittomaalin ajassa 63.55 ja loppulukemat Helsingin Jäähallissa kirjattiin 4–3.

Niilo Halonen jatkaa helsinkiläisten tolppien välissä. Tiistai-iltana nuori maalivahti kirjautti vain 11 torjuntaa ja toisessa erässä pöytäkirjaan merkittiin Haloselle vain yksi torjunta. Vastavuoroisesti Turun Palloseuran maalinsuullakaan ei tapahdu muutoksia ja Andrei Kareev vartioi tuttuun tapaan Seuran verkkoa. Muitakaan vaihdoksia ei nähdä ja Palloseuran kokoonpano pysyy täysin ennallaan.

Liput illan otteluun TÄÄLTÄ!

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit