Tapsan Tanssit Turussa

Tapaninpäivänä Seura isännöi kotikaukalossa Tampereen Ilvestä!

Joulukinkku laitetaan sulamaan heti maanantaina kotikaukalossa! Tapaninpäivänä Seura isännöi Tampereen Ilvestä ja musta tippuu jäähän jo kello 16.00! Tulikuumaan pyhäpäivän mittelöön luistellaan täysi pistepotti toiveena! Kamppailusta alkaa myös runkosarjan toinen puolikas, sillä molemmilla joukkueilla on iltaan lähdettäessä takana tasan 30 ottelua.

Kokoonpanossa nähdään muutoksia sitten viime näkemän. Pariisin leipuri Anthony Rech palaa takaisin tositoimiin Scott Kosmachukin kanssa! Lassi Lehtinen luistelee maajoukkuekomennuksen jälkeen takaisin mustavalkoisten tolppien väliin ja Roni Allen pukee myös tänään päälleen Seuran erikoispelipaidan!

Vaikka kokoonpanoon saadaan tulivoimaa takaisin, niin poissaolijoiden lista luo omat haasteensa Jussi Ahokkaan valmennusryhmälle. Michael Dal Colle on sivussa sairastumisen takia ja Juhani Jasu vielä toipuu loukkaantumisesta. Kalle Väisäsen, Jimi Suomi, sekä Aron Kiviharju ovat U20-maajoukkueen mukana tänään alkavissa Nuorten MM-kisoissa.

Runkosarjan toiselle puolikkaalle lähdetään sarjataulukon viidenneltä sijalta. Piste-eroa tupsukorviin on neljän pisteen verran. Kymmenestä viimeisestä pelistä joukkueet ovat keränneet saman verran pisteitä (19). Viimeisestä viidestä keskinäisestä kohtaamisesta Seura on voittanut neljä ja Ilves vain yhden!

Loukkaantuneet/sairastuneet:

Michael Dal Colle (Day-To-Day)
Juhani Jasu (3vko)
Tyler Steenbergen (4kk)

HC TPS tiedottaa runkosarjan aikana loukkaantumisista pääsääntöisesti ottelupäivänä kokoonpanon julkistuksen yhteydessä. Liigan, pelaajayhdistyksen ja tietosuojavaltuutetun yhdessä laatimien sääntöjen mukaisesti pelaajien terveyteen liittyviä tietoja ei kerrota julkisuuteen. Pelaajien poissaoloista kerrotaan sen hetken arvioitu toipumisaika. Arvio saattaa muuttua toipumisaikana ja kulloinkin ilmoitetaan sen hetkinen tilanne.

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit