Tänään pelataan kotiedusta!

Runkosarjalle loppusinetti kotikaukalossa.

Jo loppukesästä kalenteriin merkattu lauantai on täällä. Päivä kun runkosarja päättyy ja katseita aletaan suuntaamaan toden teolla kevään koviin kamppailuihin, joissa ei enää pisteistä pelata. Takana on 59 ottelua ja tänään runkosarja paketoidaan kotikaukalossa. Vieraaksi tulikuumaan viimeiseen pistetaistoon luistelee Kouvolan KooKoo ja panokset ovat suuret!

Vierasjoukkue KooKoolle panokset ovat vielä isommat mitä Seuralle, sillä Sumulaaksossa mikään ei ole varmaa. Joukkue lähtee iltaan sarjataulukon 11. paikalta, mikä tarkoittaa paperille kirjoitettuna pelien päättymistä. Kaikki on kuitenkin mahdollista, sillä viimeiseen pudotuspelipaikkaan on eroa vain yksi piste.

Kymenlaaksolaiset tulevat iltaan varmasti kovalla intensiteetillä ja haluavat voittaa. Niin haluaa myös Seura, sillä kotietu pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella on tähtäimessä. KooKoon panosta ei kuitenkaan voi missään tapauksessa sivuttaa ja joukkue varmasti tulee katsomaan pelin aikana, miten kymmenennelle sijalle haluavat Hämeenlinnan Pallokerho, sekä Mikkelin Jukurit pelaavat tänä iltana.

Mustavalkoisten lähtökohdat upeaan lauantai-iltaan ovat hyvät! Eilen Helsingin IFK nollattiin Nordenskiöldinkadulla numeroin 0–2 ja tänään runkosarja viedään päätökseen kotiyleisön syleilyssä! Muuta tavoitetta ei ole kuin päättää pitkä runkosarja voittoon ja sitä kautta kääntää kotietu itselle!

Eilisen ryöstöretken jälkeen Lassi Lehtinen antaa tilaa Eetu Anttilalle ja kultakypärän päähänsä pukee jälleen Arttu Ilomäki. Puolustuslinja pysyy ennallaan ja eilen ensimmäistä kertaa Helsingin jäähallin kirkkaissa valoissa esiintynyt Aaron Hakala suorittaa U20-joukkueen matkassa.

Loukkaantuneet/sairastuneet:

Michael Dal Colle (2vko)

Pavol Skalicky (2vko)

Roni Allén (2vko)

Lauri Korpikoski (4vko)

Scott Kosmachuk (4vko)

Pidempi toipumisaika:

Tyler Steenbergen

Ruben Rafkin

HC TPS tiedottaa runkosarjan aikana loukkaantumisista pääsääntöisesti ottelupäivänä kokoonpanon julkistuksen yhteydessä. Liigan, pelaajayhdistyksen ja tietosuojavaltuutetun yhdessä laatimien sääntöjen mukaisesti pelaajien terveyteen liittyviä tietoja ei kerrota julkisuuteen. Pelaajien poissaoloista kerrotaan sen hetken arvioitu toipumisaika. Arvio saattaa muuttua toipumisaikana ja kulloinkin ilmoitetaan sen hetkinen tilanne.

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit