Tampere kutsuu taas

Erikoistilannepelaaminen avainasemassa Nokia Arenan tiistai-illassa!

Turun Palloseuran pistetaistelu jatkuu tiistaina Tampereella. Viime lauantaina Nokia Arenan kirkkaissa valoissa isännän roolissa toimi Tampereen Tappara ja tänään vuorostaan kaupungin keltavihreä Ilves. Luvassa on isojen pisteiden ilta ja vain voittaja muistetaan päätössummerin soittaessa!

Seuran viidestä viimeisestä ottelusta vain yksi on päättynyt varsinaisella peliajalla. Jukurit kaatui kotikaukalossa kolmen pisteen arvoisesti lukemin 4–2, mutta kolme ottelua on ratkottu jatkojen kautta ja yksi voittolaukauskilpailussa. Viimeksi lauantaina Tampereella voittaja saatiin selville vasta jatkoajalla. Vastavuoroisesti myös kotijoukkueen viidestä viimeisestä ottelusta kolme on ratkottu vasta varsinaisen peliajan jälkeen.

Kotijoukkue Ilves luistelee iltaan sarjan kolmannelta paikalta viisi pistettä enemmän keränneenä. Tupsukorvat ovat tehneet koko Liigassa eniten maaleja ja ylivoima on ollut erittäin tehokasta. Tänään pitääkin pysyä poissa jäähyaitiosta, jos mielii pisteille. Mielenkiintoisen aspektin tuokin erikoistilannepelaaminen; Ilveksen tehokas ylivoima vastaan Seuran taisteleva alivoima.

Tiistai-illassa erikoistilanteiden lisäksi suureen arvoon nousevat veräjänvartijat. Kaksi Liigan kuuminta maalivahtia kohtaavat. Lassi Lehtinen vastaan Marek Langhamer. Kumman koppi tarttuu ja kumman ei; se on kysymys johon vastaus alkaa muodostumaan kello 18.30 alkaen!

Loukkaantuneet/sairastuneet:

Scott Kosmachuk (1 vko)
Martin Johansson (1 vko)
Roni Allén (1vko)
Tyler Steenbergen (4kk)

HC TPS tiedottaa runkosarjan aikana loukkaantumisista pääsääntöisesti ottelupäivänä kokoonpanon julkistuksen yhteydessä. Liigan, pelaajayhdistyksen ja tietosuojavaltuutetun yhdessä laatimien sääntöjen mukaisesti pelaajien terveyteen liittyviä tietoja ei kerrota julkisuuteen. Pelaajien poissaoloista kerrotaan sen hetken arvioitu toipumisaika. Arvio saattaa muuttua toipumisaikana ja kulloinkin ilmoitetaan sen hetkinen tilanne.

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit