Tampere kutsuu jälleen

Pisteiden metsästys jatkuu Nokia Arenalla!

Turun Palloseura iskee keskiviikkona viikon ja samalla helmikuun ensimmäiseen pistetaisteluun jälleen Nokia Arenalla. Viimeisistä Tampereen vierailuista ei ole kulunut liikaa aikaa, ja lihasmuistissa on niukat tappiot Ilvekselle ja Tapparalle. Keskiviikkona kiekko tippuu jäähän kello 18.30 ja ainoa tavoite on ottaa revanssi Tampereen Ilveksestä.

Seuran taistelu käy kuumana kevättä silmällä pitäen! Iltaan lähdetään sarjataulukon seitsemänneltä sijalta ja edessä on tiivis nippu joukkueita. Pisteiden merkitys on valtaisa ja jo yhdellä voitolla pystyy kuittaamaan monta sijaa ylöspäin!

Kuluvan runkosarjan aikana viime kauden välieräpari on kohdannut kolmesti. Jokaisella kerralla kotijoukkue on poistunut kaukalosta voittajana, mutta tänään on aika tehdä muutos tähän kaavaan! Mustavalkoiset kaatoivat Ilveksen kauden ensimmäisessä kohtaamisessa jatkoajan jälkeen lukemin 1–0 ja tapaninpäivän ottelussa numerot kirjattiin Gatorade Centerin tulostaululle 4–1. Viimeisin välienselvittely Tampereella päättyi Ilveksen 3–1 -voittoon.

Kumpikin joukkue on voittanut viimeisestä viidestä ottelusta kolme ja kaksi on päättynyt tappioon. Pisteitä Seura on kuitenkin saalistanut yhden vähemmän, sillä Hämeenlinnan Pallokerhoa vastaan Rinkelinmäellä voitto haettiin pitkän kaavan kautta voittolaukauksilta. Lassi Lehtinen totuttuun tapaan nollasi kaikki Kerhon yrittäjät ja mustavalkoisilta maalin iskivät Mikael Pyyhtiä, sekä Scott Kosmachuk!

Ylivoimalla kunnostautunut Kosmachuk ei Tampereen pimenevään keskiviikkoiltaan kuitenkaan luistele. Kanukkihyökkääjä on tällin takia sivussa, mutta hänen paikkansa miehistössä ottaa loukkaantumisen jälkeen takaisin tositoimiin palava ruotsalaishyökkääjä Martin Johansson!

Loukkaantuneet/sairastuneet:

Scott Kosmachuk (Day-To-Day)
Ruben Rafkin (Arvio tarkentuu)
Jimi Suomi (1vko)
Roni Allén (Day-To-Day)
Tyler Steenbergen (3kk)

HC TPS tiedottaa runkosarjan aikana loukkaantumisista pääsääntöisesti ottelupäivänä kokoonpanon julkistuksen yhteydessä. Liigan, pelaajayhdistyksen ja tietosuojavaltuutetun yhdessä laatimien sääntöjen mukaisesti pelaajien terveyteen liittyviä tietoja ei kerrota julkisuuteen. Pelaajien poissaoloista kerrotaan sen hetken arvioitu toipumisaika. Arvio saattaa muuttua toipumisaikana ja kulloinkin ilmoitetaan sen hetkinen tilanne.

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit