Takaisin voittokantaan!

Palloseura kaatoi KalPan kolmannen kerran kuluvalla kaudella.

TPS-KalPa 4-3 vl. (1-0, 1-0, 1-3, 0-0, 1-0)

Turun Palloseura palasi lauantai-illaksi kotiyleisön eteen! Mielessä oli vain ja ainoastaan voittokantaan palaaminen pitkän vaikean jakson jälkeen. Vastaan asettui kovassa lennossa liitänyt Kuopion KalPa ja tarkoitus oli voittaa savolaiset kolmannen kerran kuluvan runkosarjan aikana.

Palloseura oli pelin päällä välittömästi kiekon tiputtu jäähän ja paine pyöri kuopiolaisten päädyssä. Gatorade Centeriin saapunut kotiyleisö sai ensimmäisen kerran aihetta juhlaan pelikellon näyttäessä aikaa 7.23. Ruben Rafkin toimitti kiekkoa maalille ja videotarkistuksen jälkeen kiekko vietiin keskiympyrään.

Yksi maali riitti ensimmäiseen erään ja niin riitti myös toiseen. Eetu Liukas karkasi läpiajoon heti toisen erän alussa ja pysäytti kellot vain 26 sekunnin pelin jälkeen. Toisen erän ainokaiseen syöttöpisteet kirjattiin Niklas Arellille, sekä Topias Haapaselle.

Kolmas erä alkoi toisen erän tavoin ja Mitch Hults täräytti Palloseuran erän alkuun kolmen maalin johtoon. Voitto näytti olevan täysin taskussa jenkkihyökkääjän maalin turvin, mutta vierailijat eivät taipuneet helpolla.

Tuomas Kiiskinen laukoi KalPan ensimmäisen maalin kolmannen erän puolivälissä. Kavennuksesta savolaiset saivat uutta nostetta ja peli alkoi pyöriä Eetu Anttilan vartioiman maalin läheisyydessä. KalPa onnistui tulemaan maalin päähän, kun varsinaista peliaikaa oli jäljellä vain minuutti ja 17 sekuntia.

Varmalta näyttänyt täysi pistepotti mureni 25 sekuntia ennen summerin soittoa. KalPan Matti Järvinen toi vierailijat tasoihin ja maalin seurauksena ratkaisua siirryttiin hakemaan jatkoajalta. Viiden minuutin lisäaika ei tuottanut ratkaisua, joten Turun lauantai-illassa voittaja selvitettiin voittolaukauskilpailussa.

Palloseuran onneksi Jaedon Descheneau oli kilpailun ainoa onnistuja ja maalin turvin lisäpiste jäi Turkuun! Viikon päätteeksi Palloseura palasi takaisin voittojen tielle ja pistetaistelu jatkuu heti maanantaina Helsingissä, kun HIFK isännöi turkulaisia Nordenskiöldinkadulla!

Lehdistötilaisuus

Maalikooste

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit