Takaisin voittojen tielle?

Palloseura pyrkii palaamaan voittokantaan Jyväskylän LähiTapiola Areenalla.

Turun Palloseuran matka synkän tiistai-illan jälkeen jatkuu Jyväskylään. Mikkelin Ikioma Areenalta ei tuliaisia pisteiden muodossa lähtenyt ja Palloseura pyrkii palaamaan takaisin voittokantaan heti tänään Jyväskylän LähiTapiola Areenalla.

Mikkelin Jukurit katkaisi 3–0-voiton myötä Palloseuran kolmen ottelun voittoputken. Tappio oli samalla koko kauden viides kotoisessa Liigassa. Tämän illan kotijoukkue JYP lähtee Jukurien tavoin vastavuoroisesti hakemaan katkaisua tappioputkelle TPS:n kustannuksella.

Eilisestä pistemenetyksestä huolimatta Seura luistelee LähiTapiola Areenan jäälle sarjakärjessä. Pisteitä 16 ottelusta on kertynyt 34, joka on 13 pistettä enemmän kuin illan kotijoukkueella. JYP on pelannut runkosarjassa yhden pelin vähemmän, mutta oma maaliverkko on heilunut 20 kertaa enemmän, kuin mustavalkoisilla.

Tylyn tappion ja nollille jäännin jälkeen Jussi Ahokkaan miehistössä nähdään kokoonpanomuutoksia. Eetu Anttila luistelee Hippoksella mustavalkoisten tolppien väliin ja Aarne Intonen on istutettu Jack Rodewaldin, sekä Filip Sandbergin rinnalle.

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit