Sumulaakson perjantai

Nuorta tulivoimaa Seuran kokoonpanossa!

Seura iskee viimeiseen pistetaistoon ennen joulua Kymenlaaksossa! Sumulaakson pimenevässä perjantai-illassa Lumon Areenalla isännän roolissa toimii Kouvolan KooKoo. Vain voitto kelpaa ennen kuin hiljennytään joulun viettoon!

Jussi Ahokkaan miehistössä nähdään muutoksia. Lassi Lehtinen, Jimi Suomi, Aron Kiviharju, sekä Kalle Väisänen ovat maajoukkueiden mukana. Aarne Intonen, sekä Anthony Rech ovat flunssan takia sivussa, joten kokoonpanossa nähdään nuorta tulivoimaa! Aaron Hakala debytoi Liigassa ja hyökkää yhdessä Kasper Koskisen, sekä Viljami Marjalan kanssa! Marjalalle illan ottelu on Liigassa kolmas!

Pitkän tauon jälkeen keskiviikkona jälleen tolppien välissä torjunut Eetu Anttila jatkaa mustavalkoisten maalilla! Nuori veräjänvartija kirjautti Mikkelin Jukureita vastaan 25 torjuntaa ja täyden kolmen pisteen voiton! Vain yksi kiekko päätyi Anttilan selän taakse ja loppulukemat heimolaumaa vastaan kirjattiin 3–1.

Piste-eroa Palloseuralla ja KooKoolla on iltaan lähdettäessä 11 pistettä. Kotijoukkue majailee sarjataulukon 12. sijalla, kun taas Palloseura luistelee Lumon Areenalle sarjataulukon seitsemänneltä paikalta! Vain voitto on tavoite, mutta minkä panoksen tuo pöytään Liigan heikoin kotijoukkue ennen joulutaukoa.

Loukkaantuneet/sairastuneet:

Roni Allén (2-3vko)
Juhani Jasu (3vko)
Scott Kosmachuk (3vko)
Tyler Steenbergen (4kk)

HC TPS tiedottaa runkosarjan aikana loukkaantumisista pääsääntöisesti ottelupäivänä kokoonpanon julkistuksen yhteydessä. Liigan, pelaajayhdistyksen ja tietosuojavaltuutetun yhdessä laatimien sääntöjen mukaisesti pelaajien terveyteen liittyviä tietoja ei kerrota julkisuuteen. Pelaajien poissaoloista kerrotaan sen hetken arvioitu toipumisaika. Arvio saattaa muuttua toipumisaikana ja kulloinkin ilmoitetaan sen hetkinen tilanne.

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit