Sputnik havaittavissa Turussa

Viikonlopun alkajaisiksi SaiPa saapuu Gatorade Centeriin!

Turun Palloseura isännöi viikonlopun alkajaisiksi perjantaina Lappeenrannan SaiPaa! Pistetaisto on viikon ensimmäinen ja mustavalkoiset lähtevät jahtaamaan täyden kolmen pisteen iltapuhdetta ja samalla jatkamaan voittokulkua. Iltaan tultaessa voittoja on putkessa kolme ja neljäs on Jussi Ahokkaalla kirkkaana mielessä!

Illan vierailija SaiPan tilanne on täysin päinvastainen. Voitot ovat olleet tiukassa ja joulukuussa pistetili on vielä avaamatta. Viimeisin voitto on marraskuun 26. päivältä, kun lappeenrantalaiset kaatoivat Vaasan Sportin kotikaukalossa numeroin 4–2. Voiton jälkeen Ville Hämäläisen suojatit ovat maistaneet tappion karvasta kalkkia viisi ottelua peräjälkeen.

Jos kuntopuntarissa joukkueiden tilanne on erilainen, niin sitä se on myös sarjataulukossa. Saimaan etelärannalle pisteitä on sadellut 28 ottelusta 26 ja kyseisellä saldolla SaiPa pitää hallussaan sarjataulukon viimeistä sijaa. Joukkue on myös päästänyt koko Liigassa eniten maaleja.

Palloseura on pelannut kaksi ottelua vähemmän, mutta pisteitä on sen sijaan 18 kappaletta enemmän kuin sputnik-paidoilla. Iltaan satavuotias Seura lähtee viimeiseltä suoralta pudotuspelipaikalta eli kuudennelta sijalta. Pisteitä on 44 ja Kuopion KalPa on kolme ottelua enemmän pelanneena vain pisteen edellä.

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit