Sporttinen lauantai

Vaasan Sport saapuu vuorostaan Turkuun.

Turun Palloseuran viikko päättyy back-to-back -hengessä pelattavan ottelun merkeissä Vaasan Sportia vastaan. Eilen joukkueet kohtasivat Pohjanmaalla ja tänään kiekko tippuu jäähän Gatorade Centerissä. Perjantai-iltana Vaasan Sähkö Areenalla ratkaisu venyi aina jatkoajalle ja kotijoukkue nappasi lisäpisteen numeroin 3–2.

Eilen perjantaina pelatun ensimmäisen näytöksen ratkaisi kotijoukkueen Sebastian Stålberg ajassa 62.27. Jatkoaikamaalista huolimatta illan hahmoiksi Vaasassa nousivat Mikael Pyyhtiä, sekä Sportin puolustaja Valtteri Viljanen. Kaksikko vastasi kaikista varsinaisen peliajan maaleista.

Vaikka eilisen jatkoaikatappion jälkeen Jussi Ahokkaan miehistö ei luistele kotikaukaloon voittoputkessa, ei joukkue ole hävinnyt kotipeliä viimeiseen neljään taistoon. Sport sen sijaan on hävinnyt viidestä viimeisestä vierasottelusta neljä, mutta saman verran otteluista on jouduttu ratkomaan joko jatkoajalla tai voittolaukauskilpailussa.

Eiliseen peilaten kokoonpanossa tapahtuu pieniä muutoksia. Andrei Kareev luistelee tolppien väliin ja Jonne Tammela luistelee venäläisveljesten rinnalle. Aarne Intonen hyppää sentteriksi ja Jack Rodewald, sekä Tyler Steenbergen viilettävät laidoilla.

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit