Sporttinen keskiviikko

Hyökkääjä Jonne Tammela tekee paluun kaukaloon!

Turun Palloseuran kahden kotiottelun viikko isketään käyntiin keskiviikkona, kun Vaasan Sport saapuu Gatorade Centeriin. Mustavalkoiset suuntaavat kamppailuun jo tuttuun tyyliin sarjan kärkipaikalta ja Jussi Ahokkaan miehistö lähtee hakemaan jo seitsemättä peräkkäistä kotivoittoa!

Illan vierasjoukkue Sport on pelannut kuluvalla kaudella saman verran pelejä kuin Palloseura, mutta pistesaldo on yhdeksän verran pienempi. Maaleja kotkapaidat ovat päästäneet runkosarjassa 14 enemmän ja vieraskentällä pisteitä on kertynyt vain kahdeksan.

Kahteen viimeiseen otteluun Sport on onnistunut tekemään vain yhden maalin. Lahden Pelicans kukisti vaasalaiset 30. päivä Vaasan Sähkö Areenalla numeroin 1–3 ja 17. päivä Sport jäi nollille Tampereen Hakametsässä Tapparaa vastaan.

Keskiviikkoiltana Jonne Tammela pukee ensimmäistä kertaa päälleen Palloseuran paidan virallisessa Liiga-ottelussa. Ylivieskalaislähtöinen hyökkääjä pelasi harjoituskaudella Pitsiturnauksessa, mutta loukkaantumisen takia viime kaudella Rauman Lukossa Suomen mestaruuden voittanut hyökkääjä joutui olemaan sivussa runkosarjan ensimmäiseltä neljännekseltä.

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit